{"id":4236,"date":"2017-07-06T19:37:42","date_gmt":"2017-07-06T17:37:42","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=4236"},"modified":"2017-07-06T19:38:09","modified_gmt":"2017-07-06T17:38:09","slug":"chokladtryfflar-raw-food-style","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/chokladtryfflar-raw-food-style\/","title":{"rendered":"Chokladtryfflar “raw food-style”"},"content":{"rendered":"

\"tryffel\"<\/p>\n

Dessa chokladstinna tryfflar som baseras p\u00e5 mixade cashewn\u00f6tter och havregryn passar perfekt till mellanm\u00e5l eller som en god avslutning efter en m\u00e5ltid.<\/strong><\/p>\n

Ingredienser
\n<\/strong>20\u00a0portioner<\/p>\n

2 dl cashewn\u00f6tter
\n1 \u00bd dl\u00a0AXA Ekologiska Havregryn<\/a>
\n\u00bd dl kakao
\n\u00bd tsk vaniljpulver
\n2 dl russin
\n\u00bd tsk salt
\n2 msk flytande honung
\nKakao att rulla bollarna i<\/p>\n

S\u00e5 h\u00e4r lagar du receptet\u00a0<\/strong><\/p>\n

    \n
  1. Mixa samman cashewn\u00f6tterna och havregrynen till ett fint mj\u00f6l i en matberedare. Tills\u00e4tt kakao, vaniljpulver, russin och salt och forts\u00e4tt mixa. Blanda ner honungen och k\u00f6r till en sl\u00e4t smet. Tills\u00e4tt eventuellt lite vatten om det blir f\u00f6r torrt.<\/li>\n
  2. Rulla till bollar. V\u00e4nd sedan bollarna i kakao.<\/li>\n<\/ol>\n

     <\/p>\n