{"id":21741,"date":"2020-05-04T09:07:20","date_gmt":"2020-05-04T07:07:20","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=21741"},"modified":"2021-03-24T13:51:41","modified_gmt":"2021-03-24T12:51:41","slug":"getost-toast-canapee-style","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/getost-toast-canapee-style\/","title":{"rendered":"Getost toast canap\u00e9e style"},"content":{"rendered":"\n

<\/p>\n\n\n\n

\"\"
Getost toast canap\u00e9e style Foto: Emilie Andersson <\/figcaption><\/figure>\n\n\n\n

En h\u00e4rlig, smakrik, l\u00e4cker Canap\u00e9e som \u00e4r l\u00e4tt att g\u00f6ra och trevligt att erbjuda vid g\u00e4sternas ankomst. <\/strong><\/p>\n\n\n\n

Du beh\u00f6ver. <\/p>\n\n\n\n

2 gula betor. <\/p>\n\n\n\n

2 r\u00f6da betor. <\/p>\n\n\n\n

2 polka betor. <\/p>\n\n\n\n

Ca 50 g pinjen\u00f6tter fr\u00e5n Exotic Snacks<\/p>\n\n\n\n

Honung. <\/p>\n\n\n\n

1 baguette. <\/p>\n\n\n\n

Ca 2 paket ekologisk getost fr\u00e5n Konstantine’s. <\/p>\n\n\n\n

G\u00f6r s\u00e5 h\u00e4r. <\/strong><\/p>\n\n\n\n

Toasten. <\/strong><\/p>\n\n\n\n

Skiva baguetten i 1 cm tjocka skivor. L\u00e4gg p\u00e5 lite smulad getost och gratinera i ugnen p\u00e5 200’C i ca 10 min. <\/p>\n\n\n\n

Betorna<\/strong>. Skala och blanchera betorna hela i rikligt saltat vatten. Koka dom inte helt f\u00e4rdiga utan l\u00e5t det vara lite motst\u00e5nd kvar. <\/p>\n\n\n\n

Pinjen\u00f6tterna<\/strong>. Rosta pinjen\u00f6tterna l\u00e4tt. <\/p>\n\n\n\n

Servering<\/strong>. Servera p\u00e5 ett fat med n\u00e5gon form av sallad. Sk\u00e4r betorna i skivor och varva 1 bit r\u00f6dbeta, 1 bit gulbetor, 1 bit polka beta. Ringla \u00f6ver lite honung och avsluta med lite pinjen\u00f6tter p\u00e5. <\/p>\n\n\n\n

TIPS! <\/strong>Koka betorna var f\u00f6r sig annars tar r\u00f6dbetans f\u00e4rg \u00f6ver och du m\u00e5ste det vackra f\u00e4rgerna av polka o gulbetan.<\/p>\n\n\n\n

Fred, K\u00e4rlek & Passion. <\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Pontus Kar\u00e9n<\/a> \u2013 Matredakt\u00f6r f\u00f6r Mygate Magazine<\/p>\n\n\n\n

F\u00f6lj mig g\u00e4rna p\u00e5, mygatemagazin.se<\/a><\/p>\n\n\n\n

instagram:\u00a0@foodbypontus<\/a><\/p>\n\n\n\n

Facebook: @foodbypontus<\/a><\/p>\n\n\n\n

\"\"
Pontus Kar\u00e9n Foto: Emilie Andersson 


\u00c4r du intresserad av ett samarbete, f\u00e5 mer information eller komma i kontakt med mig v\u00e4lkommen att kontakta 
Nathalie Bergstr\u00f6m<\/a> p\u00e5 Bergstr\u00f6m Public Relations<\/a>.<\/figcaption><\/figure>\n