{"id":19625,"date":"2019-01-20T10:05:36","date_gmt":"2019-01-20T09:05:36","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=19625"},"modified":"2020-06-12T13:51:01","modified_gmt":"2020-06-12T11:51:01","slug":"zuppa-alle-zucchine-med-vintips-fran-toscana","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/zuppa-alle-zucchine-med-vintips-fran-toscana\/","title":{"rendered":"Zuppa alle Zucchine med vintips fr\u00e5n Toscana"},"content":{"rendered":"\n
\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Zuppa alle Zucchine<\/strong><\/h4>\n\n\n\n

Ingredienser:  <\/strong>1\/2 gul l\u00f6k, finhackad,  2 vitl\u00f6ksklyftor, 4 mask fin olivolja (Terreno’s t.ex.), 2 gr\u00f6na zucchini, 1 l vatten, en klick sm\u00f6r, salt, svartpeppar, parmesan. <\/p>\n\n\n\n

G\u00f6r s\u00e5h\u00e4r:<\/strong> <\/p>\n\n\n\n

1.Hacka l\u00f6ken och riv eller pressa vitl\u00f6ken, fr\u00e4s  i olivoljan, tills\u00e4tt zucchini och fr\u00e4s n\u00e5gon minut.<\/p>\n\n\n\n

2. H\u00e4ll p\u00e5 vatten och l\u00e5t koka i 5 min.<\/p>\n\n\n\n

3. Tills\u00e4tt en klick sm\u00f6r och k\u00f6r soppan sl\u00e4t i en mixer smaka av med salt och svatpeppar<\/p>\n\n\n\n

4. Servera med riven parmesan och en bruschetta med grillade zucchini och pesto. <\/p>\n\n\n\n

Bruschetta:<\/strong> Sk\u00e4r zucchini i tunna skivor, grilla. Marinera i rikligt med god olivolja och str\u00f6 p\u00e5 salt. Grilla br\u00f6dskivor, bred p\u00e5 pesto och toppa med de grillade zucchiniskivorna. <\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Vintips: <\/strong>Il Momento<\/a>; ett vin f\u00f6r livets alla stunder. Fylligt med l\u00e4skande b\u00e4righet och fruktig, blommig, \u00f6rtig doft. Smaken har toner av solmogna k\u00f6rsb\u00e4r och viol som \u00f6verg\u00e5r i en kryddig eftersmak. Det h\u00e4r \u00e4r ett \u00e4rligt och balanserat vin som ut\u00f6ver att vara ekologiskt certifierat ocks\u00e5 \u00e4r veganv\u00e4nligt. Pris: 109 kr<\/p>\n\n\n\n

Fler italienska recept med vinmatchning hittar du H\u00c4R <\/a><\/p>\n