{"id":12515,"date":"2016-10-05T08:31:49","date_gmt":"2016-10-05T06:31:49","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/?p=12515"},"modified":"2016-10-05T10:12:34","modified_gmt":"2016-10-05T08:12:34","slug":"nogas-nya-matbar","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/nogas-nya-matbar\/","title":{"rendered":"NOGAs nya matbar"},"content":{"rendered":"

\"14281457_1157272177645522_645421892_n\"<\/p>\n

NOGA st\u00e5r f\u00f6r Nordisk Gastronomi och \u00e4r namnet p\u00e5 Kungsholmsrestaurangen som precis haft premi\u00e4r f\u00f6r sin nya matbar. H\u00e4r kan man avnjuta lunch i en trivsamt modern och luftig milj\u00f6.<\/p>\n

NOGA Matstudio <\/a>\u00e4r en av tre Fazer\u00e4gda restauranger p\u00e5 Lindhagensgatan vilket ger oss v\u00e4rdefull kunskap om vad g\u00e4sterna i omr\u00e5det efterfr\u00e5gar. K\u00f6ksm\u00e4stare Urbano Elfstr\u00f6m har varit en av drivkrafterna bakom matbarens utformning och det \u00e4r en trygghet att ha honom p\u00e5 plats d\u00e5 han sitter p\u00e5 v\u00e4rdefulla erfarenheter fr\u00e5n det lyckade konceptet Tastory.<\/p>\n

NOGA har tidigare huserat matkreat\u00f6rer fr\u00e5n b\u00e5de \u00c5rets Kock och Kocklandslaget och skiftet fr\u00e5n bordsservering till buff\u00e9 utan avkall p\u00e5 kvalitet har k\u00e4nts som en naturlig \u00f6verg\u00e5ng.<\/p>\n

Denna dag erbj\u00f6ds:<\/p>\n

L\u00e5ngbakad fl\u00e4sksida med trumpetsvamp och rostat svartk\u00e5l<\/p>\n

Sojasotad lax, sesam, bakad tomat, t\u00e5ng<\/p>\n

Vegetariska ris- & r\u00f6dbetsbollar med fetaostcr\u00e9me och s\u00f6tpotatis<\/p>\n

Till detta kan man fritt plocka av matbarens fr\u00e4scha utbud av gr\u00f6nsaker, rotsaker och mycket mer.<\/p>\n

Mer om detta sp\u00e4nnande tillskott i v\u00e5r pulserande storstad kan du l\u00e4sa h\u00e4r: www.nogamatstudio.se<\/a><\/p>\n

 <\/p>\n

Peter Bedoire
\nRestaurangchef NOGA Matstudio
\nMat- & dryckesredakt\u00f6r
MygateMagazine.se<\/a><\/p>\n

redaktionen@mygatemagazine.se<\/p>\n