Goda nyheter till påskägget
Ta påskägget till nya höjder – här kommer säsongens nyheter från CandyKing
Påsken är en av de högtider då svenskarna äter allra mest lösgodis, och CandyKing fortsätter att satsa på den bästa mixen av kvalitet och variation! Inför påsken 2022 fyller CandyKing på lösgodishyllan med åtta nyheter att njuta av i påsk. Vad sägs till exempel om klassikern Påskeskum, söta Hopplösa Harar eller smarrig Chokladkyckling i ägget i år?
– Påsken är vår största högtid, lösgodis från CandyKing gör den både godare och gladare, säger Christin Sunnåker, Product Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige. Med åtta härliga klassiker i lösgodishyllan vill vi erbjuda våra kunder och konsumenter ett brett, gott, kul och kvalitativt sortiment att fylla sina påskägg med.
Påskens åtta nyheter i lösgodishyllan är:
• Chokladkyckling – Smaskiga inslagna mjölkchokladkycklingar med krämig fyllning.
• Chokladägg – Omtyckta chokladägg med krämig hasselnötsfyllning.
• Fågelägg – Förra årets storfavorit! Vackra små chokladägg av toppkvalité.
• Skumkyckling – Mjukt, gult och sött. Blir det barnens favorit?
• Hopplösa Harar – Trots sitt namn, så är dessa riktigt goda! Härligt mjukt geléskum med fruktsmak.
• Påskeskum – Klassikerns klassiker. För er som hunnit börja sakna Juleskum så finns nu Påskeskummet i hyllan.
• Äggskalle – För alla Bubs-fantaster så finns det såklart en påskskalle.
• Dragéägg Mini – Små fina geléägg som gör sig eggstra fint på påsktårtan.
– Vi är stolta över att vara en självklar del av glädjen och nyfikenheten som påskäggstraditionen för med sig, och att på riktigt kunna säga att vi har något för alla smaker, säger Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager, Pick & Mix, Cloetta Sverige. Vad är bättre än att få ett påskägg fyllt med en blandning av kul påskgodis och sina personliga favoriter? Under vecka 11-15 kan du dessutom tävla med CandyKings påskhjul och vinna fina priser. Besök vår hemsida eller din närmsta CandyKing-butik för att läsa mer och delta.
Påsknyheterna finns ute i handeln från och med vecka 13.