
MM WEEKEND - Bruce Hill till Vassa Eggen
San Franciscos bästa California Cooking Bruce Hill till Vassa Eggen

Scallop – Aguachile, black lime & scallop roe Kakiage Foto: Mauro López

Foto: Mauro López

Foto: Mauro López
Hej på er!
Tidigare i veckan var vi inbjudna till en fantastisk presslunch på Vassa Eggen som presenterade sitt kaliforniska gästspel med en av San Franciscos mest framstående kockar, Bruce Hill.
Med sin California Cooking tar Hill över Stockholmskrogen 26-27 september och bjuder på helt nya smaker på nordiska råvaror – alltid influerad av hemstadens mångkulturella scen med de asiatiska, mexikanska, italienska och ryska köken i en oväntad blandning.
Det bjöds bland annat på: Scallop from Norway – Aguachile, black lime & scallop roe Kakiage. Mums!
ÖPPETTIDER
Måndag: 17:00 – 23:00
Tisdag: 17:00 – 24:00
Onsdag: – torsdag 17:00 – 01:00
Fredag: – lördag 17:00 – 02:00
LUNCH
måndag – fredag: 11.30 – 14.00
Ha en fin dag!
Nathalie Bergström
Chefredaktör Mygate Magazine /VD Bergström Public Relations
Följ mig gärna på instagram @bergstrompr @mygatemagazine