En kväll på AG
Igår var det dags för middag med kollegorna i ledningen på Restaurang AG på Kungsholmen.
Givetvis beställde vi in redigt med mat och testade deras meny ordentligt.
Brödet till förrätten serverades på ett väldigt enkelt men annorlunda sätt.
Vi testade fantastiska kombinationer av förrätter så som råbiff, lufttorkat Wagyuytterlår, halstrad anklever med mera, en smakupplevelse.
Mycket trevligt ställe, trevlig atmosfär, god mat och kunnig personal både vad gäller mat och dryck.
Mycket annorlunda dekor i alla lokaler men så ska det ju vara.
Det lufttorkade köttet hänger och väntar direkt när man kommer upp för trappan och in genom dörren på AG.
Lite oklart vad detta kan vara?
Förutom att baren är snygg och passar in som allt annat i miljön så kan man tydligt se att den är funktionell för personalen.
Gillade tavlan på toaletten.
Väl värt ett besök nästa gång ni ska ut och äta.