Äntligen fredag
Hotellfrukost
Veckan började i måndags med ett tidigt möte med frukostbuffé på Grand Hotel i Stockholm.
De har en kanontrevlig frukostbuffé, dock hade jag lite större förväntningar.
Alla frukostgästerna placerades en trappa upp i en av deras lokaler, självklart hade man ju velat suttit på deras trevliga Veranda men pga av deras höga beläggning på hotellet under sommaren så serverar de inte sin frukostbuffé Verandan för då får inte gästerna plats. Lokalerna vi satt in kändes lite mörka och ouppdaterade.
Veckan avslutas nu med en frukost på Villa Källhagen där vi även skall utöka och förnya frukosten.
Vad tycker ni är viktigt på en frukostbuffé?
Vad gör en frukost komplett för er?
Har ni upplevt något speciellt på en frukostbuffé som alla borde ha?
Några andra speciella tips för att utveckla Källhagens frukost?
Kommentera gärna, alltid roligt att höra andras input.
ha en bra dg så hörs vi vidare.