• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • HEM
  • TIPSA REDAKTIONEN
Mygate Magazine
  • HEM
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • RECEPT
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KOCKEN TIPSAR
    • Tareq Taylor
    • Christin Kashou – Vinnare av Sveriges mästerkock 2021
    • Jennie Walldén
    • MATTIAS LARSSON
    • Frida Ronge
    • Filip Poon
    • Zeina Mourtada
    • Thomas Sjögren
    • Sebastian Gibrand
    • Erik Videgård
    • FILIP FASTÉN
      • Jens Dolk
    • SOFIA HENRIKSSON
    • JESSICA FREJ
    • PERNILLA WAHLGREN
  • NYHETER
  • MM WEEKEND – REDAKTIONSBLOGGEN
  • KONTAKTA OSS
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS

Peter Bedoire Mat & Dryck

Menytips för nyårsmiddagen med vinmatchning

4 år sedan mygatemagazine Artiklar, Mat/Dryck, Matcha mat & dryck, Middagstipset, Mygate Magazine, Nyheter, Peter Bedoire - Mat, Recept
Dela:

Råder det idétorka kring vad det ska erbjudas på nyårskvällen? Här kommer en läcker tre-rätters meny som får det att vattnas i munnen även på den kräsne!

Billecart-Salmon (7454)
Leitz Eins Zwei Dry (5822)

Lirac Les Chenaies (2214)

Tre rätter du hinner slänga ihop inför nyår och ändå glänsa, färdigt med dryckesmatchningar.
Vitlöksstekt ostronskivling med cirkulerat ägg, friterat kål, rotselleri och lagrad ost Dryckesrekommendation: Ett glas Champagne eller en härlig Riesling. Billecart-Salmon (7454) 379 kr / Leitz Eins Zwei Dry (5822) 99 kr

Stekt ankbröst med äppelpuré smaksatt med brynt smör, friterad brysselkål, mandel- och parmesanströssel, och råriven champinjon Dryckesrekommendation: En smakrik Côtes du Rhône! Lirac Les Chenaies (2214) 105 kr

Mandarinsorbet med kakaoinkokta fikon, vispad kanelpannacotta och kristalliserad choklad Dryckesrekommendation: En bra Tokaji. I matstudion erbjuder vi en late harvest Tokaji från Ungern som skördats på övermogen frukt för en rundare smak: Disznókó 2012 (2748) 109 kr

Receptet beräknat för 6 personer

Cirkulerat ägg med friterat kål, vitlöksstekt ostronskivling, rotselleri och lagrad ost

Vitlöksstekt ostronskivling

450g ostronskivling, strimlade

några droppar vinäger

olja och smör till stekning

vitlöksklyftor

salt och peppar

Metod: Stek svampen krispig i olja på hög värme. Sänk temperaturen och tillsätt smör och vitlöksklyftorna vid slutet av stekningen. Smaka av med salt, peppar och några droppar vinäger.

”Rotsellerispagetti”

300g rotselleri, skalad

Salt

Metod: Svarva rotselleri till ”spagetti” med hjälp av en svarv. Koka upp saltat vatten och doppa ner rotsellerispagettin snabbt i det kokande vattnet. Kyl. Smaka av med salt, peppar, citronsaft och olivolja.

Picklad lök

1st silverlökar, små

1dl ättika

2dl socker

Metod: Skala och skiva löken tunt på mandolin. Koka upp ättika och socker, kyl. Slå den kalla lagen över löken i en vakuumpåse och vakuumera.

Cirkulerat ägg

6st ägg

salt

peppar

Metod: Cirkulera äggen i ett 65 gradigt vattenbad med hjälp av en cirkulator i 1 timme.

Friterad grönkål

4dl grönkål, plockade blad

Salt

Metod: Fritera grönkålen krispiga i en fritös. Lägg på papper och salta.

Garnering: Lagrad ost, finriven

Stekt ankbröst med äppelpuré smaksatt med brynt smör, friterat brysselkål, råriven champinjon och mandel- & parmesanströssel

Stekt ankbröst

3st ankbröst

Salt

Peppar

Olja och smör till stekning

Metod: Snitta ett rutmönster i ankfettet. Lägg den sedan med skinnsidan neråt i en kall stekpanna, använd en annan stekpanna för att lägga lite press på ankbrösten så den får en jämn stekyta. Vänd sedan brösten när skinnet blivit gyllenbrunt och fortsätt stekningen. Vid slutet av stekningen tillsätt smöret, salt och peppar. Baka sedan ankbrösten i ungen på 90 grader tills de fått en innertemperatur på 58 grader.

Äppelpuré

5st svenska äpplen

2dl brynt smör

Metod: Ställ ungen på 100 grader ånga. Ta bort kärnhuset på äpplena och dela dem i mindre bitar och lägg dem i en vacuumpåse tillsammans med det smälta brynta smöret. Vacuumera sedan påsen med hjälp av en vacuummaskin och ånga dem helt mjuka i ungen. Sila sedan bort det brynta smöret ifrån äpplena, men OBS att ni ska spara det brynta smöret till såsen! Mixa sedan äpplena till en slät puré.

Brynt smör och äppelsås

Brynt smör ifrån purén

Äppelmust

Citronjuice

Metod: Smaka upp det brynta smöret med äppelmusten och citronjuice.

Mandel- & parmesanströssel

75g mandel

25g tryffel

Några droppar tryffelolja

Salt

Metod: Ställ ungen på 180 graders varmluft. Rosta därefter mandlarna i ungen tills de blivit gyllenbruna, det tar ca 6-9 min. Låt dem sedan kylas ner. Riv parmesanen med hjälp av ett microplane och lägg de i en bunke. Mixa mandlarna till ett fint strössel och blanda ner det i den rivna parmesanen. Smaka av med lite salt och tryffelolja.

Friterat brysselkål

12st brysselkål

Olja till fritering

Salt

Metod: Ställ fritösen på 180 grader. Skala bort dem yttersta bladen på brysselkålen och fritera sedan vid service brysselkålen gyllenbruna, smaka av med salt.

Garnering: Råhyvlade champinjoner
Mandarinsorbet med kakaoinkokta fikon, vispad kanel pannacotta och kristalliserad choklad.

Mandarin sorbet

500g mandarinpuré

50g socker

100g vatten

1st gelatinblad

1msk yuzujuice

Metod: Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda socker och vatten och låt koka upp. Vispa sedan i gelatinbladet i den varma sockerlagen. Blanda till slut ner mandarinpurén och yuzujuicen. Kör därefter sorbeten i en glassmaskin till en passande konsistens.

Vispad kanel pannacotta

175g grädde

½ st kanelstång

1st gelatinblad

30g socker

Metod: Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda sedan resterande ingredienser i en kastrull och låt det koka upp. Mixa sedan sönder kanelstången med hjälp av en stavmixer för att få ut mer smak av kanelen. Vispa ner gelatinbladen och sila smeten, och ställ in den i kylen. Vid servering så vispa upp pannacottan till en fluffig kräm.

Kakakoinkokta fikon

6st torkade fikon

75g vatten

10g kakao

12g socker

Skal ifrån 1 apelsin

Metod: Dela fikonen på 4. Blanda vatten, kakao och socker i en kastrull och koka upp, reducera sedan ner lagen tills hälften återstår och dra det ifrån spisen. Vänd ner fikonen och apelsinskalet och låt de stå fram till servering.

Kristalliserad choklad

110g vatten

100g socker

75g choklad

Metod: Smält chokladen i ett vattenbad och ställ åt sidan. Blada socker och vatten i en kastrull och låt det koka upp till 148 grader. Vispa sedan i sockerlagen i den smälta chokladen och fortsätt vispa tills chokladen ”kristalliseras” och blir ett fint strössel.

Peter Bedoire
Restaurangchef NOGA matstudio
Mat & Dryck Mygate Magazine 

redaktionen@mygatemagazine.se 

  •  

Billecart-Salmon champagne côtes du rhône Disznókó 2012 dryckesredaktör Leitz Eins Zwei Dry Lirac Les Chenaies Mandarinsorbet Mat Mygate Magazine nyår nyårsmeny peter bedoire Peter Bedoire Matredaktör recept Riesling Stekt ankbröst med äppelpuré systembolaget Tokaji vin Vitlöksstekt ostronskivling

Tidigare Inlägg

MR VOON STREET BAR + MATTIAS COLEMAN = COLEMAN SOUR

Nästa Inlägg

Sätt extra guldkant på det nya året – ​10 nya lyxiga hotellupplevelser 2019

mygatemagazine

Legendariska Raffles har öppnat...

3 år sedan

Utforska Thailands gömda juvel...

4 år sedan

Pomme Doublée Apple Spritz...

9 månader sedan

Årets mest prisvärda viner...

7 år sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE...

1 dag sedan
...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta

2 dagar sedan
...

mygatemagazine

Gubbröra på knäckebröd är så gott! 🍸 @a Gubbröra på knäckebröd är så gott!

 🍸 @ahusakvavit

*Knäckebröd (Solmarka Gårdsbageri) @solmarkabageri 

*Ansjovis ( @grebbestadsansjovis )
*Creme fraiche
*Majonnäs
*Brynt smör
*Dill
*Rödlök
*Svartpeppar
Blanda ihop efter smak och tycke, njut. TREVLIG LÖRDAG 🍾🥂
.
.
.
.
#gubbröra #ansjovis #snaps #starter #förrätt #åhusakvavit #helg #weekend #aquavit #plockmat #svenskaägg #middagstips #festmat #mat #dill #majonnäs #ägg #smör #bryntsmör #festmat #matinspo #foodie #middag #matinspiration #mingelmat #food #bryntsmör #mygatemagazine
Lördagsgott! Halstrade pilgrimsmusslor, brynt sm Lördagsgott! 
Halstrade pilgrimsmusslor, brynt smör, gruyereost och  jordärtskockspuré toppat med solrosskott och persilja.

Skål för helg 🍾🥂
.
.
.
.
#pilgrimsmussla #scallops #weekend #dinner #foodie #festmat #helg #tastingmenu #smör #pilgrimsmusslor #middag #förrätt #gruyereost  #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafoodlover #bryntsmör #jordärtskocka #skaldjur #kammusslor #seafood #mygatemagazine
Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. Ma Frasig våffla med löjrom och crème fraiche. 
Magiskt gott!
.
.
.
.
.

#löjrom #löjromsvåffla #lojrom #løjrom #våfflor #waffles #vaffle #brunch #brunching #lyxbrunch #lyxfrukost #brunchideas #cremefraiche #förrätt #mingelmat #tilltugg #matinspo #rödlök #brunchinspo #gräslök #smör #brunching #lunch #foodie #mat #swedishclassic #swedishfood #svenskasmaker
Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och r Råbiff med spicy tryffelmajonnäs, rädisor och rostade mandelspån. 
Fantastiskt gott! 
Trevlig torsdag 💚
.
.
.
.

.
#råbiff #tartar #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #festmat #matinspiration #mat #matinspo #middag #rädisa #tastingmenu #middagstips #starter #förrätt #rädisor #mandel #tryffel #solrosskott #tryffelmajonnäs #rädisor #mandelspån #mygatemagazine
God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt God fortsättning. Önskar er alla ett fantastiskt 2023 🍾🥂💚⭐️
.
.
.
.
.
#hummer #lobster #champagne #champagnetaittinger #taittinger #winelover #vittvin #mousserande #mousserandevin #havskräfta #förrätt #dinner #foodie #festmat #havskräftor #mat #helg #bubbelfredag #skaldjur #middag #middagstips #vin #matinspiration #matinspo #förrätt #mat #seafood #gottnyttår #nyårsmat #saltsjöboo #bergstrompr
@bergstrompr @mygatemagazine @nigabs_vanner @champagnetaittinger
Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Under Pizza med löjrom och västerbottenostkräm. Underbart gott. Blir det löjrom på menyn i morgon eller vad serverar ni för gott på nyår? 
Gott Nytt År 2023 🍾🥂💚
.
.
.
.
#löjromspizza #löjrom #lojrom #pizzatime #pizza #dinner #matinspo #food #älskarmat #foodie #pizzalover #instafood #foodlover #matinspo  #cremefraiche #västerbottenost #dill #rödlök #svenskasmaker  #pizzalover #middag #mygatemagazine #dinner #matinspiration #middagstips #västerbottensost #gottnyttår @mygatemagazine
Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ä Julgott! Västerbottenspaj, gubbröra, sill och ägghalvor. Igår även upplagning av gravad lax, rödbetssallad, magiskt goda julköttbullar, sill och andra smarriga röror #christmasiscoming 
Trevlig torsdag 🎄🍸
.
.
.
.

#ägg #gubbröra #västerbottenspaj #västerbottenost #ansjovis #åhusakvavit #aquavit #akvavit #västerbottensost #champagnesill #västerbottensill #senapssill #tilltugg #julmat #jul #christmasfood #food #sill #snittar #festmat #matinspo #ägghalvor #mat #västerbottenspaj #svenskasmaker #västerbottensill #mygatemagazine 
@mygatemagazine @ahusakvavit @bergstrompr
Exklusiv lansering av unik årgångschampagne frå Exklusiv lansering av unik årgångschampagne från @champagne_bollinger idag kl 10:00 på Systembolaget i en upplaga av 30 flaskor. 
- La Côte aux Enfants Champagne 2012. Även Bollinger Vieilles Vignes Françaises 2013 lanseras idag i en upplaga av 90 flaskor. 
Läs mer om lanseringarna på www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag 🍾🥂
.
.
.
.
#årgångschampagne #champagnebollinger #bollingerchampagne #champagne #mousserande  #tillfälligasortimentet #bollinger #mousserandevin  #champagnelover #foodie #champagnelife #wine #winestagram #winelover #instawine #bubbelfredag #champagnefredag #mygatemagazine
Delikata potatischips med löjrom och vispad crèm Delikata potatischips med löjrom och vispad crème fraiche. Toppa med rödlök och dill. Matcha med kyld snaps från @ahusakvavit Ljuvligt. Trevlig måndag 🍸🍸
.
.
.
.

#åhusakvavit #aquavit #löjrom #lojrom #potatischips #löjromschips #gårdschips #älskarmat #foodie #matinspo #tilltugg #festmat #mingelmat #festmat #rödlök #dill #snaps #brännvin #matinspiration #matinspo #mat #food #saltsjöboo #mygatemagazine
@karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsro @karlfredrik.se krämiga kantarellpasta med ugnsrostad vitlök med 🍷matchning - Karl Fredrik Rioja Crianza 2018. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig tisdag! 
.
.
.
.
.
#kantareller #kantarellpasta #pasta #pastalover #karlfredrikrioja #pastalovers #vitlök #tastingmenu #chantarellepasta #chantarelle #spagetti #spaghetti #parmesan #svamp #västerbottenost #matinspiration #recept #grädde #smör #höstmat #foodie #matinspo #kantarell #kantarellsäsong #middag #mat #middagstips #vintips #vin #röttvin @mygatemagazine 
Foto: Karl-Erik Danielsson
Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och Bakad torsk med gulbetor, musslor, kantareller och champagnesås komponerat @malinsoderstrommat som matchades med Bollinger La Grande Année 2014 tidigare på @lilybollingeraward på @modernamuseet
Underbart gott. 

Trevlig onsdag!
.
.
.
.
.
#scallops #champagnesås #mussla #musslor #kantareller #lilybollingeraward #åretslilybollinger #champagnebollinger #champagne #svamp #gulbetor #betor #torsk #dinner #food #foodie #festmat #tastingmenu #middag #matinspiration #älskarmat #matinspo #middagstips #mat #skaldjur #seafood #smör #mygatemagazine
Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen Svenska Kocklandslaget med @ericssonjens i spetsen mot Culinary World Cup 2022 den 26-30 november.
Förra veckan var vi inbjudna av @kocklandslaget till deras tävlingskök. Det bjöds bland annat på dessa magiskt goda löjromsskapelser och bubbel. Dessa kockar och konditorer kommer finnas på plats i Luxemburg. 
@ltjornemo - Team Captain
@m.bremdahl - Chef
@ida.bauhn - Chef
@_michael.andersson_- Chef
@antonhusa - Pastry
@malinlonneberg – Pastry

För mer mat- och dryckesinspiration följ @mygatemagazine eller besök vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se 
Trevlig torsdag! 
.
.
.
.

#culinaryworldcup2022 #kocklandslaget #löjrom #canapés #canapé #canapes #åretskock #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #älskarmat #champagne #mousserande #mousserandevin #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #matinspiration #matinspo #kalixlöjrom #mygatemagazine
@matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Vel @matavmastio skapar dessertpizza med Disaronno Velvet 
Sandra Mastio har bland annat tidigare vunnit @sverigesmasterkock samt författat flera kokböcker. Idag driver hon den uppmärksammade restaurangen @pizzaavmastio i #malmö som serverar stenugnsbakade hantverkspizzor. 
Receptet hittar du på www.mygatemagazine.se
Trevlig torsdag!
.
.
.
.
.
.

#matavmastio #dessertpizza #pizza #recept #mastio #foodie #mat #pizzalover #sverigesmästerkock #pizzadeg #vegetariskt #middag #middagstips #vegetariskmat #mygatemagazine #disaronnovelvet #likör #mandellikör #fikonpizza #fikon #mascarpone #mascarponecheese #pistagenötter #disaronnooriginale #disaronno
@disaronno_official @mygatemagazine @anora.spirits.sweden
Ostron! Kroatien är Europas nya matmecka. Läs me Ostron!
Kroatien är Europas nya matmecka.
Läs mer om matfestivalerna för alla foodies på www.mygatemagazine.se
Trevlig tisdag 🦪🦪🦪
.
.
.
.

#ostron #kroatien #travel #älskarmat #mat #oyster #oysters #croatia #oysterlover #visitcroatia #oysterlove #mat #lovefood #seafood #seafoodlover #skaldjur #festmat #mingelmat #plockmat #asiatiskt #asiatiskt #foodie #food #middag #matispo #matinspiration #lovecroatia #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine 

Foto: Maja Danica Pecanic
Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fr Skagenröra ändå. (🍤, regnbågsrom, crème fraich, majonnäs, hackad dill, lite dijonsenap, finhackad rödlök och cayennepeppar)
Serveras på smörstekt lantbröd.
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#skagenröra #skagen #toastskagen #matinspo #food #älskarmat #foodie #festmat #förrätt #räkor #regnbågsrom #skaldjur #grekisktlantbröd #smör #bröd #stektbröd #dill  #swedishfoodie #mat #foodlove #förrätt #älskarmat #recept #mygatemagazine
Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potat Dagges tunnbrödsrulle med merguezkorvar och potatismos med brynt smör, dillpicklad gurka, rostad lök, kantarell och västerbottenoströra och en härlig lingonketchup flyttar in hos Bamba på Värmdö.

Idag är det premiär för @daggesmat höstiga tunnbrödsrulle hos @bambabilen_varmdo
Vill du laga Dagges tunnbrödsrulle hemma hittar du receptet på www.mygatemagazine.se

Vi hade möjlighet att testa denna goding i går med ett gäng härliga matglada vänner. Magiskt god! 
Trevlig fredag 🌭🌭🌭
.
.
.
#tunnbrödsrulle #matinspiration #matinspo #merguez #middag #middagstips #husmanskost #lingon #kantareller #västerbottenost #potatismos #korv #potatis #bryntsmör #smör #pickladgurka #mat #foodie #mygatemagazine #värmdö
Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och par Risotto med karamelliserad lök, salsiccia och parmesan komponerat @matavmastio
Receptet med vinmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se
Vintips: Luigi di Grasso Piemonte Barbera #5307201
Trevlig lördag 🌞

Sandra Mastio, känd från @sverigesmasterkock och den egna pizzarestaurang @pizzaavmastio
.
.
.
.

#matavmastio #luigidigrasso #risotto #barbera #vin #recept #mastio #foodie #mat #risottolover #karamelliseradlök #salsiccia #vintips #röttvin #winelover #italianfood #risottolovers #parmesanost #parmesan #sverigesmästerkock #vino  #middag #risottolovers #middagstips #foodie #mygatemagazine
En av flera magiska rätter som lagades upp tillsa En av flera magiska rätter som lagades upp tillsammans med @daggesmat @tastebyjoy @mygatemagazine @bergstrompr @simon.mygatemagazine.se allt matchat med goda viner och mousserat vin från @thewineagency
Vid grillen och foto @daggesmat
Trevlig lillördag 🌽🍷🌞
.
.
.
.
#grilladmajs #grilladmajskolv #ekovin #ciaocollereale #parmesan #parmesanost #grillat #grilla #vrakberget #vin #rosevin #pinkwine #vintips #rosévin #winelover #sommarvin #vin #grillning #grillsäsong #corncob #corn #grillatärgodast #foodie #mat #sommarmat #plockmat #matinspiration #matinspo #majskolv #grilltips #grillatärgott
Sommarmat 💚 Trevlig lillfredag 🌞 . . . . . Sommarmat 💚
Trevlig lillfredag 🌞
.
.
.
.
.

#sommarmat #regnbågsrom #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #skagenröra #matinspo #västerbottensost #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #svenskasmaker #vegetariskt #vegetariskmat #vegetarian #vegetarianfood #buffemat #tilltugg #förrätt #gubbröra #smör #midsommar2022 #mygatemagazine
Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så my Vilken magisk midsommarhelg, vilket väder. Så mycket god mat med fina vänner och familj. Trevlig tisdag 💚
.
.
.
.
.
#gladmidsommar #midsommar #sommarmat #regnbågsrom #snälleröds #skagen #toastskagen #kallröktlax #lax #röktlax #food #sill #snittar #festmat #fisk #midsommarmat #skagenröra #matinspo #gubbröra #ägghalvor #mat #parmesan #västerbottenspaj #mousserande #svenskasmaker #midsommar2022 #mygatemagazine
GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪 . . . . . #mid GLAD MIDSOMMAR 🍾🥂🌺🇸🇪
.
.
.
.
.
#midsommar #midsummer #glad midsommar #polroger #polrogerchampagne #champagne #mousserandevin #koskenkorva #koskenkorvavodka #blossommartini #vodka #mousserande #drink #cocktails #winelover #drinklovers #cocktailhour #sommardrink #summerdrink #summerdrinks #sommar #martinidrink #liqueur #cocktails #likör #foodie #mygatemagazine @mygatemagazine
Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat Festligt tilltugg på krispigt surdegsbröd toppat med löjrom.
Recept med dryckesmatchning hittar du på www.mygatemagazine.se 
Trevlig lördag 🍾🥂
.
.
.
.

#löjrom #lojrom #løjrom #festmat #tilltugg #mingelmat #snacks #fingerfood #plockmat #food #prosecco #friterat #surdegsbröd #bröd #bread #älskarmat #canapesbuffet #foodie #mat #svenskasmaker #fingerfood #matinspiration #matinspo #canapés #canapé #canapes #mousserande #mousserandevin #mygatemagazine
Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚 . . . . . #camon Trevlig lördag 🍾🥂🌞💚
.
.
.
.
.

#camontini #prosecco #skagenröra #skagen #toastskagen #mousserandevin #mousserande #bubbel #thewineagency #ekologisktvin #ekovin #rosevin #mariuspeyol #pinkwine #vintips #rosewine #rosévin #wine #tilltugg #winelover #saamrosé #vintips #foodie #vin #bergstrompr 
@bergstrompr @mygatemagazine @thewineagency
Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledef Grillad ekologisk gårdskyckling från @labelledefrance med sparris från Gotland, aioli och en sommarsallad som tillbehör. 
Så himla gott. 
Trevlig onsdag 🌞
.
.
.
.

#kyckling #chicken middagstips #ekologiskkyckling #franskfågel #kyckling #grillatärgott #grilladkyckling #grillat #sparris #sparrissäsong #asparagus #festmat #eklogiskt #ekologiskt #bbq #grillning #grillsäsong #grillatärgodast #grönsaker #närodlat #food #älskarmat #foodie #mat #sallad #sommarmat #matinspiration #gårdskyckling #matinspo #mygatemagazine
@mygatemagazine
Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och sur Kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips komponerat @fredagskocken
Receptet med dryckesmatchning hittar du på vår mat- och dryckessite www.mygatemagazine.se "sök" kalvråbiff 
Trevlig tisdag 🌞
.
.
.
.
.
#fredagskocken #råbiff #champagnebollinger #champagne #mousserande #mousserandevin #tartar #chips #kapris #parmesan #parmesanost #tartare #tartarbiff #matinspo #foodie #recept #älskarmat #champagnerose #champagnerosé #pinkchampagne #bollinger #recept #festmat #champagnelover #mygatemagazine #matinspiration #mat 
@mygatemagazine @champagne_bollinger @fredagskocken
Ladda mer… Följ oss på instagram

Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver...

3 dagar sedan
Lucas Bols grundades 1575 och...

Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel

3 dagar sedan
Stockholms restaurangscen får...

Pizzavåfflor

54 minuter sedan
Med mozzarella, oregano, vitlök och tomat i smeten får våfflorna en härlig pizzasmak. Våfflorna kan ätas precis som de är, eller varför inte tillsammans med en klassisk pizzasallad med syrad vitkål? Istället för mozzarella blir det även gott med en vällagrad hårdost...

Franska våfflor med hallon

2 timmar sedan

...

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR &...

1 dag sedan

Bjud på...

Hemligheten i mästerkockens lyxiga...

2 dagar sedan

...

Pizzavåfflor

54 minuter sedan

Franska våfflor med hallon

2 timmar sedan

LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR...

1 dag sedan

Annons

casino utan konto och svensk licens

Senaste inlägg

  • Pizzavåfflor
  • Franska våfflor med hallon
  • LAXCARPACCIO MED ROSÉPEPPAR & GRANATÄPPLE KOMPONERAT TASTE BY LOUISE
  • Hemligheten i mästerkockens lyxiga smörgåstårta
  • Bols Advocaat – Den enda ägglikören du behöver till påskbordet

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Copyright (c) 2023. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations