• VIN – GASTRONOMI – DRYCK
  • KOCKEN TIPSAR
  • MAT/DRYCK
  • RESOR
  • KONTAKTA OSS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • HEM
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • MAT/DRYCK/RECEPT
    • PONTUS KARÉN MAT & DRYCK
    • VIN – GASTRONOMI – DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • SOFIA HENRIKSSON
      • JIMMI ERIKSSON
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • FILIP FASTEN
    • MATCHA MAT & DRYCK
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
  • SÅ MATCHAR DU VIN TILL MATEN
  • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • KONTAKTA OSS

Peter Bedoire Mat & Dryck

Menytips för nyårsmiddagen med vinmatchning

2 år sedan mygatemagazine Artiklar, Mat/Dryck, Matcha mat & dryck, Middagstipset, Mygate Magazine, Nyheter, Peter Bedoire - Mat, Recept
Dela:

Råder det idétorka kring vad det ska erbjudas på nyårskvällen? Här kommer en läcker tre-rätters meny som får det att vattnas i munnen även på den kräsne!

Billecart-Salmon (7454)
Leitz Eins Zwei Dry (5822)

Lirac Les Chenaies (2214)

Tre rätter du hinner slänga ihop inför nyår och ändå glänsa, färdigt med dryckesmatchningar.
Vitlöksstekt ostronskivling med cirkulerat ägg, friterat kål, rotselleri och lagrad ost Dryckesrekommendation: Ett glas Champagne eller en härlig Riesling. Billecart-Salmon (7454) 379 kr / Leitz Eins Zwei Dry (5822) 99 kr

Stekt ankbröst med äppelpuré smaksatt med brynt smör, friterad brysselkål, mandel- och parmesanströssel, och råriven champinjon Dryckesrekommendation: En smakrik Côtes du Rhône! Lirac Les Chenaies (2214) 105 kr

Mandarinsorbet med kakaoinkokta fikon, vispad kanelpannacotta och kristalliserad choklad Dryckesrekommendation: En bra Tokaji. I matstudion erbjuder vi en late harvest Tokaji från Ungern som skördats på övermogen frukt för en rundare smak: Disznókó 2012 (2748) 109 kr

Receptet beräknat för 6 personer

Cirkulerat ägg med friterat kål, vitlöksstekt ostronskivling, rotselleri och lagrad ost

Vitlöksstekt ostronskivling

450g ostronskivling, strimlade

några droppar vinäger

olja och smör till stekning

vitlöksklyftor

salt och peppar

Metod: Stek svampen krispig i olja på hög värme. Sänk temperaturen och tillsätt smör och vitlöksklyftorna vid slutet av stekningen. Smaka av med salt, peppar och några droppar vinäger.

”Rotsellerispagetti”

300g rotselleri, skalad

Salt

Metod: Svarva rotselleri till ”spagetti” med hjälp av en svarv. Koka upp saltat vatten och doppa ner rotsellerispagettin snabbt i det kokande vattnet. Kyl. Smaka av med salt, peppar, citronsaft och olivolja.

Picklad lök

1st silverlökar, små

1dl ättika

2dl socker

Metod: Skala och skiva löken tunt på mandolin. Koka upp ättika och socker, kyl. Slå den kalla lagen över löken i en vakuumpåse och vakuumera.

Cirkulerat ägg

6st ägg

salt

peppar

Metod: Cirkulera äggen i ett 65 gradigt vattenbad med hjälp av en cirkulator i 1 timme.

Friterad grönkål

4dl grönkål, plockade blad

Salt

Metod: Fritera grönkålen krispiga i en fritös. Lägg på papper och salta.

Garnering: Lagrad ost, finriven

Stekt ankbröst med äppelpuré smaksatt med brynt smör, friterat brysselkål, råriven champinjon och mandel- & parmesanströssel

Stekt ankbröst

3st ankbröst

Salt

Peppar

Olja och smör till stekning

Metod: Snitta ett rutmönster i ankfettet. Lägg den sedan med skinnsidan neråt i en kall stekpanna, använd en annan stekpanna för att lägga lite press på ankbrösten så den får en jämn stekyta. Vänd sedan brösten när skinnet blivit gyllenbrunt och fortsätt stekningen. Vid slutet av stekningen tillsätt smöret, salt och peppar. Baka sedan ankbrösten i ungen på 90 grader tills de fått en innertemperatur på 58 grader.

Äppelpuré

5st svenska äpplen

2dl brynt smör

Metod: Ställ ungen på 100 grader ånga. Ta bort kärnhuset på äpplena och dela dem i mindre bitar och lägg dem i en vacuumpåse tillsammans med det smälta brynta smöret. Vacuumera sedan påsen med hjälp av en vacuummaskin och ånga dem helt mjuka i ungen. Sila sedan bort det brynta smöret ifrån äpplena, men OBS att ni ska spara det brynta smöret till såsen! Mixa sedan äpplena till en slät puré.

Brynt smör och äppelsås

Brynt smör ifrån purén

Äppelmust

Citronjuice

Metod: Smaka upp det brynta smöret med äppelmusten och citronjuice.

Mandel- & parmesanströssel

75g mandel

25g tryffel

Några droppar tryffelolja

Salt

Metod: Ställ ungen på 180 graders varmluft. Rosta därefter mandlarna i ungen tills de blivit gyllenbruna, det tar ca 6-9 min. Låt dem sedan kylas ner. Riv parmesanen med hjälp av ett microplane och lägg de i en bunke. Mixa mandlarna till ett fint strössel och blanda ner det i den rivna parmesanen. Smaka av med lite salt och tryffelolja.

Friterat brysselkål

12st brysselkål

Olja till fritering

Salt

Metod: Ställ fritösen på 180 grader. Skala bort dem yttersta bladen på brysselkålen och fritera sedan vid service brysselkålen gyllenbruna, smaka av med salt.

Garnering: Råhyvlade champinjoner
Mandarinsorbet med kakaoinkokta fikon, vispad kanel pannacotta och kristalliserad choklad.

Mandarin sorbet

500g mandarinpuré

50g socker

100g vatten

1st gelatinblad

1msk yuzujuice

Metod: Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda socker och vatten och låt koka upp. Vispa sedan i gelatinbladet i den varma sockerlagen. Blanda till slut ner mandarinpurén och yuzujuicen. Kör därefter sorbeten i en glassmaskin till en passande konsistens.

Vispad kanel pannacotta

175g grädde

½ st kanelstång

1st gelatinblad

30g socker

Metod: Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Blanda sedan resterande ingredienser i en kastrull och låt det koka upp. Mixa sedan sönder kanelstången med hjälp av en stavmixer för att få ut mer smak av kanelen. Vispa ner gelatinbladen och sila smeten, och ställ in den i kylen. Vid servering så vispa upp pannacottan till en fluffig kräm.

Kakakoinkokta fikon

6st torkade fikon

75g vatten

10g kakao

12g socker

Skal ifrån 1 apelsin

Metod: Dela fikonen på 4. Blanda vatten, kakao och socker i en kastrull och koka upp, reducera sedan ner lagen tills hälften återstår och dra det ifrån spisen. Vänd ner fikonen och apelsinskalet och låt de stå fram till servering.

Kristalliserad choklad

110g vatten

100g socker

75g choklad

Metod: Smält chokladen i ett vattenbad och ställ åt sidan. Blada socker och vatten i en kastrull och låt det koka upp till 148 grader. Vispa sedan i sockerlagen i den smälta chokladen och fortsätt vispa tills chokladen ”kristalliseras” och blir ett fint strössel.

Peter Bedoire
Restaurangchef NOGA matstudio
Mat & Dryck Mygate Magazine 

redaktionen@mygatemagazine.se 

Kommentarer

Billecart-Salmon champagne côtes du rhône Disznókó 2012 dryckesredaktör Leitz Eins Zwei Dry Lirac Les Chenaies Mandarinsorbet Mat Mygate Magazine nyår nyårsmeny peter bedoire Peter Bedoire Matredaktör recept Riesling Stekt ankbröst med äppelpuré systembolaget Tokaji vin Vitlöksstekt ostronskivling

Tidigare Inlägg

MR VOON STREET BAR + MATTIAS COLEMAN = COLEMAN SOUR

Nästa Inlägg

Sätt extra guldkant på det nya året – ​10 nya lyxiga hotellupplevelser 2019

mygatemagazine

25 tips – så...

4 år sedan

HELGRILLAD LAMMENTRECOTE MED VITLÖKSSPARRIS

3 år sedan

”Hemligheten ligger i stekningen”

5 år sedan

Imorgon checkar vi in...

3 år sedan

Mirinmarinerad lax av Frida Ronge

4 dagar sedan
...

SUSHISKOLA – SUSHIRIS

1 månad sedan
I...

Pontus Karén testar gin från Norrbottens Destilleri

3 dagar sedan
Nu under ett par dagar har jag...

Expedition Carmenère – senaste tillskottet till...

5 dagar sedan
Nu lanseras Expedition...

mygatemagazine

Hello drinklovers 🍹 @foodbypontus testar gin fr Hello drinklovers 🍹
@foodbypontus testar gin från @norrbottens_destilleri 
Drinktips och recension på mygatemagazine.se 
.
.
.
#norrbottensdestilleri #gin #distillery #swedishgin #scandinaviangin #ginspo #gininspo #ginloversofinstagram #gindistillery #gintastic #instagin #drinkstagram #ginlovers #ginoclock #svenskgin #ginlover #drinks #drinklover #drink #cocktailtime #drinkrecept #cocktails #cocktail #drinklovers #instadrink #drinkstagram #cocktailhour #drinksdrinksdrinks #cocktails🍹 #drinktips #mygatemagazine
Monday funday 💚 . . . #maxalmnorellart #mondayf Monday funday 💚
.
.
.
#maxalmnorellart #mondayfunday #mondayinspiration #mondaymotivation #art  #thewineagency
#rotari #metodoclassico  #mousserande #trentino #newart #mousserandevin #winelover #vin #wine #vino  #inredningsinspo
#inredningsdetaljer #winelover #winestagram #winetasting #winelover
#wineoclock #orginalartwork #orginalartworks #artwork
#sparklingwine #mousserande #instawine #winetime #winelovers #instawine
#bergstrompr #saltsjöboo
@mygatemagazine @bergstrompr @thewineagency @maxalmnorellart
Citadelle – unik Gin från Frankrike! Vi skrev t Citadelle – unik Gin från Frankrike! Vi skrev tidigare om Citadelle Original som nu finns i beställningssortimentet. Perfekt till en GT eller servera med citronzest. Läs mer på mygatemagazine.se
.
.
.
#gin #gintonic  #systembolagetsbeställningssortiment #dryck #arcus #bottle #drinks #cocktails #cocktail #cocktailsathome #schweppes  #schweppesdrinks #systembolaget#drinkoftheday #drinksvtagram #drinkspiration #drinklover #drink  #drinksdrinksdrinks #drinksondrink #foodie #Stockholm #cocktails🍹#springwineandspirits #cocktailtime #drinklovers #instadrink #drinkstagram #mygatemagazine #cocktailhour
Hur gott? Moules marinière med råvaror från @kv Hur gott? Moules marinière med råvaror från @kvalitetsfisk komponerat @pontus.karen #receptet hittar du på Pontus sida på mygatemagazine.se
Trevlig måndag! 
.
.
.
#moules #kvalitetsfisk #mat #musslor #food #foodinsta #clams #dinner #clam #foodstagrams #foodlovers #mussels #matinspo #foodinspo #lovefood  #moulesmarinieres  #moulesmarinières #foodporn #älskarmat #hemlagat #foodinstagram #foodinsta #deliciousfood #foodies #foodstagram #lovefood #matinspiration #dinnerinspo #instafoodie #instafood #mygatemagazine
Små löjromspizzor med Västerbottensost® Laga @ Små löjromspizzor med Västerbottensost® Laga @sofianhenriksson löjromspizzor. Sofia vann @sverigesmasterkock 2020 och är också ny ambassadör för @vasterbottensost Receptet är framtaget av Sofia för Västerbottensost®. Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#västerbottensost #sverigesmästerkock #sofiahenriksson  #sverigesmästerkock2020  #löjrom #löjromspizza #løjrom #löjrom #lojrom #pizza #pizzalover #pizzalovers #pizzatime #mat #food #foodinsta #dinner #foodstagrams #deliciousfood #foodlovers #matinspo #foodinspo #lovefood #älskarmat #ost  #foodinstagram #foodinsta #deliciousfood #foodie #foodstagram #tastemade #lovefood #instafood #mygatemagazine
En riktig klassiker. Raggmunk med fläsk, lingonsy En riktig klassiker. Raggmunk med fläsk, lingonsylt & färsk persilja. Receptet komponerat @foodbypontus hittar du på mygatemagazine.se 
Foto: @fotograf.emilieandersson 
.
.
.
#raggmunk #fläsk #lingon #persilja #recept #food #instafood #lingonberry #husman #husmanskost #raggmunkmedfläsk #hemlagat #raggmunkar #homemade #foodinsta #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #lovefood #älskarmat #foodinstagram #foodinsta #instafoodie #exellentfood #tastemade #bonappetit #instafood #food #mat #mygatemagazine
Glad alla hjärtans dag 💚 . . . #allahjärtansd Glad alla hjärtans dag 💚
.
.
.
#allahjärtansdag #lovelife #veuveclicquot #betsysandbergchocklad #champagnelover #ateljelyktan #champagnefredag #champange #veuve #champagnelover #bubbelfredag #pluggie #champagnelife #champagnemoments #lovechampagne #foodandwine #instachampagne #chocolovers #chocolatelover #mousserande #champagnelovers🍾 #choklad #chocolatelovers #praliner #mousserandevin #foodie #chokladpraliner #champagneglass #bubbel #skumpa #winelovers
Gammel Dansk Limited Edition i exklusiv tappning. Gammel Dansk Limited Edition i exklusiv tappning.
Lanseras idag. Läs mer på mygatemagazine.se 
.
.
.
#gammeldansk #arcussweden #sprit #systembolagetsbeställningssortiment #dryck #arcus #bottle #drinks #cocktails #cocktail #systembolaget #drinkstagram #drinkspiration #drinklover #drink #drinksdrinksdrinks #drinksondrink #foodie #Stockholm #cocktails🍹#cocktailtime #drinklovers #coktailbar #instadrink #drinkstagram #mygatemagazine #cocktailhour
Tempurafriterad clarias med en majonnäs på färs Tempurafriterad clarias med en majonnäs på färsk koriander komponerat @filippoon för @sundqvist.se Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#filippoon #sundqvist #fisk #recept #tempura #clarias #koriander #fish #majonnäs #seafood #comfortfood #tastemade #goodfood #deliciousfood #älskarfisk #middagsinspo 
#food #instafood #färskfisk #fishlover #fishlovers  #foodie  #koriandermajonnäs #friterat #foodlovers #matinspo #foodinspo #älskarmat #dinnerinspo  #mygatemagazine
Pizza bianco eller bianca är en vit pizza utan to Pizza bianco eller bianca är en vit pizza utan tomatsås. Här är ett enkelt recept med getost och karamelliserad lök. Salt och sött i perfekt harmoni! Receptet komponerat @sundqvist.se hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#Sundqvist #recept #pizzabianco #pizzatime #pizza #dinner #potatis #matinspo #getost #dinnertime #food #älskarmat #foodie #goodfood #instafood #foodprep #exellentfood #deliciousfood #karamelliseradlök #foodstagram #pizzalovers #foodinstagram #foodlover #foodinspo #pizzalover #middag #homepizza #pizzabianca  #mygatemagazine
Älskar risotto! Matkreatör: @foodbypontus Foto: Älskar risotto! 
Matkreatör: @foodbypontus
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#risotto #shiitake #gruyere #pontuskaren #kock #recept #matinspiratör #matkreatör #skogssvamprisotto
#food #instafood #foodinsta #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #foodinsta #dinner #middag #lovefood #älskarmat #foodinstagram #risottolover #foodinsta #foodprep #dinnerinspo #instafoodie #exellentfood #tastemade #bonappetit #instafood #food #mat #mygatemagazine
Älskar råbiff i alla former. Denna tartar är pe Älskar råbiff i alla former. Denna tartar är perfekt att bjuda på när det kommer många gäster. Recept komponerat @pontus.karen hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#råbiff #tartar #steaktartare #tartare #tastemade #friterattunnbröd #kapris #pepparot #kapriscreme #pepparotskräm #kapris #bonappetit #recipes #tartarbiff #matinspo #food #instafood #foodie #foodinsta #recept #foodstagrams #foodlovers #matinspo #foodinspo #älskarmat #foodlove #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck #exellentfood #deliciousfood #böngroddar  #moussernade
Vaktelägg, flingsalt och färsk tryffel. En magis Vaktelägg, flingsalt och färsk tryffel. En magisk kombo by @foodbypontus 
Foto: @fotograf.emilieandersson 
.
.
.
#tryffel #vaktelägg #tartufo #truffle #mat #food #foodinsta #dinner #foodstagrams #deliciousfood #foodlovers #matinspo #foodinspo #lovefood #älskarmat #flingsalt #svenskasmaker #foodinstagram #foodinsta #deliciousfood #foodies #foodstagram #delicious #exellentfood #tastemade #bonappetit #lovefood #instafoodie #instafood
Dessertpizza med vit choklad, hallon, kanderade nötter och rosmarin. Laga @sofianhenriksson dessertpizza. Sofia vann @sverigesmasterkock 2020 och är också ny ambassadör för @vasterbottensost Receptet är framtaget av Sofia för Västerbottensost®.Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Trevlig söndag!
.
.
.
#västerbottensost #sverigesmästerkock #sofiahenriksson #dessert #sverigesmästerkock2020 #sverigesmasterkock #cheese #ost #dessertpizza #hallon #foodinsta #raspberry #kanderadenötter #foodstagrams #pizzatime #foodlovers #matinspo #foodinspo #lovefood #älskarmat #dessertlover #pizza  #västerbottenost #deliciousfood #foodies #foodstagram #foodie #instafoodie #instafood #mygatemagazine
Trevlig bubbelfredag 💚 . . . #bubbelfredag #fre Trevlig bubbelfredag 💚
.
.
.
#bubbelfredag #fredagabubbel #fredagsfeeling #nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers
#champagneblancdeblancs #blancdeblancs #blancdeblancschampagne #charlesmignon
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #mousserande #lovelife #sparklingwine #sparklingwines
Surf’n turf taco med hummer och oxfilé komponer Surf’n turf taco med hummer och oxfilé komponerat Robert Sandberg för @sundqvist.se Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#sundqvist #surfnturf #lovelobster #oxfile #lobsterlove #lobsterlover #oxfilé #seafoodlover
#lobster #lobsterlovers #tastemade #seafoodlover #hummer #älskarmat #deliciousfood #foodlover #lovefood #foodinspo #steak #steakdinner  #hummertacos
#food #foodie #tacos🌮#matinspo #seafood #tacotaco #taco #foodiegrams #dinner #food #seafoodlove
Hur gott? I helgen skrev vi om löjromssemla på @ Hur gott? I helgen skrev vi om löjromssemla på @clarionsign som hade premiär. 
Läs mer om hotellets tolkning av svenskarnas mest älskade bakverk på mygatemagazine.se

.
.
.
#clarionhotelsign #clarionhotel #clarionsign #löjromssemla #löjrom #löjromssemlan #löjrom #lojrom #food #instafood #foodinsta #semla #semlor #foodinspo #foodinsta #lovefood #älskarmat #foodinstagram #dinnerinspo #instafoodie #instafood #delicious #exellentfood #tastemade #bonappetit #mousserande #mousserandevin #deliciousfood #foodstagrams #matinspo #gronsakshallensorunda #grönsakshallensorunda #mygatemagazine
Unna dig en lyxig brunch hemma. Citrusvåffla med Unna dig en lyxig brunch hemma. Citrusvåffla med forellrom komponerat @foodbypontus. Receptet hittar du på mygatemagazine.se och är framtaget i samarbete med @brunchsthlm.se 
Foto: @fotograf.emilieandersson 
Agency: @bergstrompr
.
.
.
#brunchsthlm #våfflor #waffles #forellrom #brunch #brunchsthlm #brunching #lyxbrunch #brunchstockholm #lyxfrukost #brunchideas #frukost #food #matinspo #wargofsweden #rödlök  #brunchinspo #foodinspo #brunching #breakfast #brunchtime #svenskasmaker  #breakfastinspo #älskarmat #matinspo #foodinspo #tastemade #bonappetit #recipes #recept #lovefood #foodinspo #foodinsta #brunching #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Hur gott? Moules marinière komponerat @foodbypont Hur gott? Moules marinière komponerat @foodbypontus Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson 
.
.
.
#moules #mat #musslor #food #foodinsta #clams #dinner #clam #foodstagrams #foodlovers #mussels  #tastemade #bonappetit #recipes #matinspo #foodinspo #lovefood #foodporn #älskarmat #kock #recept #foodinstagram #foodinsta #deliciousfood #foodies #foodstagram #lovefood #mat
#dinnerinspo #instafoodie #instafood #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Hjorttartar med lingon och chili. Vår matredaktö Hjorttartar med lingon och chili. Vår matredaktör @foodbypontus har i samarbete med @brunchsthlm.se tagit fram detta smarriga recept. Receptet hittar du på mygatemagazine.se
Foto: @fotograf.emilieandersson
.
.
.
#brunchsthlm #festmat #förrätt #vilt #hjorttartar #råbiff #tartar #steaktartare #tartare #lingonberry #tastemade #bonappetit #petralundslera #recipes #tartarbiff #lingon #chili #matinspo #food #instafood #foodie #foodinsta #recept #foodstagrams #foodlovers #brunchstockholm #food #matinspo #svenskasmaker #foodinspo #älskarmat #mygatemagazine
Bubbel och hummer är aldrig fel. Önskar er en tr Bubbel och hummer är aldrig fel. Önskar er en trevlig lillördag och en fin start på nya året 🍾🥂 
.
.
.
#happynewyear #gottnyttår #nyttår #gottnyttår2021
#nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers
#hummer #lobster #köksinspo
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #lobsterlover #lovelobster #seafood #seafoodlover #seafoodlovers #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck
Gott Nytt År 2021 🍾🥂 . . . #happynewyear #g Gott Nytt År 2021 🍾🥂
.
.
.
#happynewyear #gottnyttår #gottnyttår2021 
#nicolasfeuillatte #champagne #cheers #champagnelover #champagnelovers 
#champagneblancdeblancs #blancdeblancs #blancdeblancschampagne #charlesmignon #hummer #lobster
#brut #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #champagneglass #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #lobsterlover #lovelobster #seafood #seafoodlover  #mygatemagazine
RÅBIFF MED TARTARSÅS & SHOESTRING FRIES. En lyxi RÅBIFF MED TARTARSÅS & SHOESTRING FRIES.
En lyxig steak tartare komponerad @sebastiangibrand för @sundqvist.se Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#Sundqvist #recept #sebastiangibrand #shoestringfries 
#råbiff #tartar #fries #frenchfries #steaktartare #tartare #tastemade #bonappetit #recipes #tartarbiff #matinspo #food #instafood #foodie #foodinsta #recept #foodstagrams #foodlovers #food #matinspo #foodinspo #älskarmat #foodlove #mygatemagazine #mygatemagazinematochdryck #exellentfood #deliciousfood #tartarsås
Marry Christmas 🎄🍾🥂 . . . #champagne #chr Marry Christmas 🎄🍾🥂
.
.
.
#champagne #christmasiscoming #marrychristmas #jul2020 #GuldkulaChampagne #Guldkula #cheers
#champagnemoment #champagnelover #sparkle #moet #moetimperial #moetchandon #champagnealexandrebonnet #moët #champagnetime #champagnemoments #lovechampagne #foodandwine #moetmoment #instachampagne #champagnelovers🍾 #champagnetime #bubbel #skumpa #mousserandevin #winelover #sparklingwine #sparklingwines
TARTE FLAMBÉE MED POTATIS & LÖJROM Tarte flambé TARTE FLAMBÉE MED POTATIS & LÖJROM
Tarte flambée är en fransk variant på pizza med krispig, ojäst botten. I samarbete med @sundqvist.se har @sebastiangibrand tagit fram ett riktigt smarrigt recept. Receptet hittar du på mygatemagazine.se
.
.
.
#Sundqvist #recept #sebastiangibrand  #tarteflambée #löjrom #tarteflambee #pizzatime #pizza #dinner #potatis #matinspo #dinnertime #food #löjromspizza #älskarmat #foodie #goodfood #instafood #foodprep #exellentfood #deliciousfood #recept #foodstagram  #pizzalovers #foodinstagram #foodlover #foodinspo #pizzalover #middag  #svenskasmaker #mygatemagazinematochdryck
Ladda mer… Följ oss på instagram

NORIBAKAD HÄLLEFLUNDRA, BROCCOLI OCH GRATINERAD KUNGSKRABBA

33 minuter sedan
Att baka fisken i noriark ger smak av hav och en asiatisk touch. Lägg upp fisk och tillbehör på tallrikar när kungskrabban är i ugnen och servera så fort den är klar. Detta är Årets Kock 2016, Jimmi Erikssons, vinnarrätt som han anpassat för hemmakockar. Ingredienser:...

Klassisk skagenröra

2 dagar sedan

Recept...

Pontus Karén testar gin från...

3 dagar sedan

Nu under...

TALEGGIOBRÖD MED PARMASKINKA

4 dagar sedan

...

NORIBAKAD HÄLLEFLUNDRA,...

33 minuter sedan

Klassisk skagenröra

2 dagar sedan

Pontus Karén testar gin från...

3 dagar sedan






Annons

Senaste inlägg

  • NORIBAKAD HÄLLEFLUNDRA, BROCCOLI OCH GRATINERAD KUNGSKRABBA
  • Klassisk skagenröra
  • Pontus Karén testar gin från Norrbottens Destilleri
  • TALEGGIOBRÖD MED PARMASKINKA
  • Mirinmarinerad lax av Frida Ronge

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2021. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations