
Mat & Dryck
Lyxlunch på No53
Dagens lunch får bli på 53an igen. Som vi skrev tidigare så känns det som att vi äter en lyxigare middag vi flesta unnar oss en helg. Här står det en fräsch skål med sallad till varje gäst med härlig dressing, bröd i papperspåse vilket gör att det känns ännu fräschare. Olivolja och balsamico kan balansera upp om en inte vill bröa över härligt smör med flingsalt.
Här beställer ni dagens lunch :
Flatbread eller annat härligt från 95:-.
Halvkombo från 98:-
Dagens soppa och en halv Flatbread
Från måndag till söndag mellan 16-23 serveras ala carté, goda viner och delikata smårätter.
Ha en fin dag!
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
Majs Keller kommer dela med sig av restaurangtips, recensera mat från olika restauranger och bjuda på smarriga recept. Majs Keller bokas även in och åker ut för att kunna dela med sig av unika och spännande upptåg med alltifrån matreportage, hotellbesök, vinprovningar, mässor, festivaler och andra underhållande nyheter som vi tycker ni kan ta del av.
Håll till godo!
Kontakta mig gärna på majs.keller@mygatemagazine.se