
Mat & Dryck
Lakrisfestivalen – Vi har testat årets festivalmeny

Förrätt: lakritsbakad pumpa med vit chevre, brunt smör, salvia, lakrits- och chilihonung samt lakritskrutong. Jättegott!!!!

Varmrätt: grillad entrécote med rökt lakritsrub, lakritsemulsion, hasselbackspotatis, och vispat smör med saltlakrits. Gudomligt! Missa inte den här rätten!!!!

Efterrätt: hallon- och saltlakritsmacarons med rödbets- och lakritsgelé! Åh!!!!
Den 1-2 april 2017 körs årets lakritsfestivalen i Stockholm! Om ni inte har besökt den tidigare så gör det nu! Om ni har besökt den tidigare så gör det igen! Det är helt otroligt vad det finns mycket att upptäcka!
Under festivalen kommer en festivalmeny att erbjudas! Missa inte den! Vi har fått provsmaka den och den var grymt delicious!
Man skulle kunna tro att det blir för mycket lakrits men det är nästan tvärt om! Lakritsen förhöjer smakupplevelsen och får en att längta efter mer!’
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
redaktionen@mygatemagazine.se
Följ Majs här för recept, matinspiration och restaurangrecensioner.