
Mat & Dryck
Honungsgrillad pak choi med lättgravad lax
Ingredienser:
4 protioner
600 glaxfilé
2 msk socker
1 msk salt
1 msk pressad citron
2 msk rapsolja
2 st pak choi kål grillspett, blötlagda om de är av trä
Glazer Honung Ekologisk
Limeklyftor, potatis och grönsaker
Say Something Ekologisk BBQ Sauce California Style
Tillagning:
Skär laxen i tärningar (1,5×1,5 cm) och lägg dem i en bunke. Blanda socker, salt, citron och olja, slå det över laxen och låt det marinera i rumstemperatur i 1 timme.
Ansa och dela kålen. Ta upp laxen och torka ytan med hushållspapper. Trä upp laxen på grillspett och grilla dem ihop med kålen på het grill. Pensla kålen upprepade gånger med honungsglaze under grillningen.
Servera lax och kål med limeklyftor, potatis, grönsaker och BBQ-sås.
Kommentarer