Recpet - Majs Keller
Halloumiburgare med kesodressing
Halloumi lovers vad sägs om en läcker halloumiburgare!
Smörstek halloumi till en gyllenebrun krispigfärg.
Skölj av ett par romamblad och fundera ut ett par tillbehör. Jag har valt att toppa denna utsökta Halloumi med stekt bacon, kesodressing gjord på keso, riven parmesanost, tomatpuré, salt och peppar som får blandas ihop efter smak och tycke.
Klicka över dressingen och dekorera med gurkslantar. För att lyfta upp sältan med något sötsyrligt rekommenderas inlagd rödlök på toppen.
Tips! Servera med olivoljastekta morotsstavar med vitlökskrisp och persilja.
Smaklig spis!
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
Majs Keller delar med sig av restaurangtips, recenserar mat- och dryck samt bjuder på smarriga recept.
Frågor kring samarbeten eller om ni är intresserade av att vi skall recensera en ny produkt inom mat och dryck som skall lanseras. Kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@mygatemagazine.se