
Majs Keller - Matinspiratör
GÖR DINA EGNA RÖDBETSCHIPS
Enkla rödbetschips som serveras till mat eller snacks
Tvätta rödbetorna noga och skala om ni inte köper färdigskalade och sköljda. (Tips är att skölja ändå) Om ni inte har tillräckliga köksredskap så ta fram osthyveln och hyvla till ett par slantar som ni lägger på bakplåtspapper. Ringla över olja, salt eller lite riven ost ifall ni vill ha rödbetships med smak på parmesan. Baka chipsen 50-60 minuter i 130 grader varmluft men ha koll med jämna mellanrum så det inte bränns. När ni tycker att chipsen blivit knapriga som chips bör vara så ta ut och låt det svalna.
Crusch, chrusch
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
Majs Keller kommer dela med sig av restaurangtips, recensera mat från olika restauranger och bjuda på smarriga recept. Majs Keller bokas även in och åker ut för att kunna dela med sig av unika och spännande upptåg med alltifrån matreportage, hotellbesök, vinprovningar, mässor, festivaler och andra underhållande nyheter som vi tycker ni kan ta del av.
Håll till godo!
Kontakta mig gärna på majs.keller@mygatemagazine.se