• PRISCILLA
  • STEPHANIE BERGSTRÖM
  • MALIN SVANTESDOTTER
  • NATHALIE BERGSTRÖM
  • ANNA SALETTI
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • CECILIA
  • NICO & YAZ
Sweets By Frida
  • HEM
  • NYHETER
  • BLOGGAR
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • REDAKTIONSBLOGGEN
    • TIPSA REDAKTIONEN
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • MAT/DRYCK
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • MATTIAS LARSSON
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE
  • KONTAKTA OSS

Syltkakor

4 år sedan fridalindqvist Övrigt 0
Dela:

I det här receptet har jag rullat degen till en avlång korv och skurit upp cirka 1 cm tjocka kakor som jag lägger på plåt och gör en grop i som jag fyller med jordgubbssylt
Super enkelt och super gott!


Recept

4,5 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör

Fast sylt att fylla i kakorna

Gör såhär

Sätt ugnen på 200°C
Häll i alla ingredienser i en matberedare med krok och blanda ihop till en deg
Plasta degen och ställ i kylskåp i cirka 15 min så blir degen lättare att jobba med
Ta ut degen från kylen och ta bort plasten och dela degen i två
Forma varje deg till en avlång korv som är lika tjock hela vägen och skär 1 cm tjocka kakor som du placerar ut på en plåt med bakplåtspapper
Gör en grop i varje kaka och klicka i valfri sylt
Baka av kakorna i mitten av ugnen i cirka 8-10 min
Låt kakorna svalna helt

 

Tidigare Inlägg

Raw kärleksmums

Nästa Inlägg

Filmjölksbröd med russin

fridalindqvist

Budapestrulle

4 år sedan 0

Macarons

4 år sedan 0

Cupcakes

4 år sedan 0

Jordgubbsdröm

4 år sedan 0
Subscribe
Notify of
guest

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hej och välkommen till min blogg som handlar enbart om bakning.

Mitt namn är Frida och jag har en bakgrund som hemmabakare som följde min dröm att starta eget bageri för några år sen.
I dag har jag inte kvar bageriet men min passion för bakning finns alltid kvar.
I den här bloggen bjuder jag på alla mina bästa recept som jag samlat på mig under åren och favoriter från bageriet.

  • Toscapaj med blåbär
  • Choklad och hasselnötsmaränger
  • Drömtårta
  • Chokladtryfflar
  • Prinsesstårta
  • november 2019 (5)
  • augusti 2019 (2)
  • juli 2019 (2)
  • juni 2019 (1)
  • maj 2019 (3)
  • april 2019 (11)
  • mars 2019 (13)

Senaste inläggen

  • Toscapaj med blåbär
  • Choklad och hasselnötsmaränger
  • Drömtårta

Mygate Magazine

Presskontakt
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine
Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Kategorier

Bakning Övrigt

Sociala medier

Copyright (c) 2023. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations
wpDiscuz