• PRISCILLA
  • STEPHANIE BERGSTRÖM
  • MALIN SVANTESDOTTER
  • NATHALIE BERGSTRÖM
  • ANNA SALETTI
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • CECILIA
  • NICO & YAZ
Sweets By Frida
  • HEM
  • NYHETER
  • BLOGGAR
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • REDAKTIONSBLOGGEN
    • TIPSA REDAKTIONEN
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • MAT/DRYCK
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • MATTIAS LARSSON
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE
  • KONTAKTA OSS

Bananbröd

4 år sedan fridalindqvist Övrigt 0
Dela:

Det här brödet är perfekt för dig som vill undvika “vanligt” bröd och köra på ett nyttigare alternativ
Super saftigt, naturligt glutenfritt och mycket mättande
Ät med smör och strö över flingsalt… Mums!

Recept

3 stora gul-bruna bananer
4 dl havregryn mixat till mjöl
1/2 dl kokosolja
1 msk chiafrön blandat med 2 msk vatten
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 dl russin
1 tsk psyliumhusk
1 nypa flingsalt

Gör såhär

Sätt ugnen på 175°C
Olja eller smöra en avlång brödform och ställ åt sidan
Blanda chiafrön med vatten i en liten skål och låt svälla cirka 5 min
Mixa havregryn till ett mjöl och blanda sedan i resterande ingredienser och mixa tills du har en jämn smet
Häll i allt i brödformen och toppa med havregryn och valfria nötter
Grädda brödet i mitten av ugnen 45 min
Låt brödet svalna helt innan du tar ut den ur formen

Tidigare Inlägg

Jordgubbsdröm

Nästa Inlägg

Raw kärleksmums

fridalindqvist

Drömtårta

3 år sedan 0

Kokostoppar

4 år sedan 0

Chokladtryfflar

3 år sedan 0

Kanellängd med äpplen

4 år sedan 0
Subscribe
Notify of
guest

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hej och välkommen till min blogg som handlar enbart om bakning.

Mitt namn är Frida och jag har en bakgrund som hemmabakare som följde min dröm att starta eget bageri för några år sen.
I dag har jag inte kvar bageriet men min passion för bakning finns alltid kvar.
I den här bloggen bjuder jag på alla mina bästa recept som jag samlat på mig under åren och favoriter från bageriet.

  • Toscapaj med blåbär
  • Choklad och hasselnötsmaränger
  • Drömtårta
  • Chokladtryfflar
  • Prinsesstårta
  • november 2019 (5)
  • augusti 2019 (2)
  • juli 2019 (2)
  • juni 2019 (1)
  • maj 2019 (3)
  • april 2019 (11)
  • mars 2019 (13)

Senaste inläggen

  • Toscapaj med blåbär
  • Choklad och hasselnötsmaränger
  • Drömtårta

Mygate Magazine

Presskontakt
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine
Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Kategorier

Bakning Övrigt

Sociala medier

Copyright (c) 2023. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations
wpDiscuz