{"id":2942,"date":"2015-09-13T10:35:06","date_gmt":"2015-09-13T08:35:06","guid":{"rendered":"http:\/\/mygatemagazine.se\/cecilia\/?p=2942"},"modified":"2015-09-13T10:45:35","modified_gmt":"2015-09-13T08:45:35","slug":"good-vibes-only","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/mygatemagazine.se\/cecilia\/2015\/09\/13\/good-vibes-only\/","title":{"rendered":"Good Vibes Only"},"content":{"rendered":"

Sk\u00f6na S\u00f6ndag!<\/strong>
\nSovmorgon och l\u00e5ngfrulle, love it!
\nMin vila har gjort susen; halsont, kroppsont och huvudv\u00e4rk borta. Happy! \ud83d\ude42
\nHar precis gjort kesopl\u00e4ttar till frukost. De kr\u00e4ver lite tid s\u00e5 l\u00e4mpliga att g\u00f6ra som helgfrukost eller kv\u00e4llsgott.<\/p>\n

Kesopl\u00e4ttar, 1 port, 2 – 4 pl\u00e4ttar<\/strong>
\n1 \u00e4gg
\n100 gram keso
\n0,75 msk fiberhusk
\noch en nypa salt<\/p>\n

Mixa med stavmixer och klicka ut \u00a0i panna med cocosfett. Stek p\u00e5 svag v\u00e4rme, cirka 50% en relativt l\u00e5ng stund, tills botten \u00e4r gyllengul och pl\u00e4ttarna stabila nog att v\u00e4nda.<\/p>\n

Jag hade r\u00e5r\u00f6rda lingon p\u00e5 p\u00e5 idag, b\u00e4r \u00e4r mumsigt p\u00e5 och g\u00e4rna med lite kvarg med vaniljpulver till. Men man kan t ex ha skinka, ost och tomat p\u00e5 om man vill ha toast. Mumsigt! Happy Sunday!<\/p>\n

\"Kesopl\u00e4ttar\"<\/a>

Inte s\u00e5 snygga, sv\u00e5rt att f\u00e5 runda, med goda! \ud83d\ude00<\/p><\/div>\n