
RESTAURANGTIPS - BOCKHOLMEN HAV & RESTAURANG
BOCKHOLMEN HAV & RESTAURANG – Nathalie Bergström

SMÖRSTEKTA PILGRIMSMUSSLOR med grillad märg, blomkålskräm & sötsyrlig vitkål

CONFIERAT ANKLÅR med sötpotatispuré, sås på rostat anka, picklade senapskorn, gul morot & sotad färsk knippelö
Middag med vänner!
Så har jag äntligen lyckats ta mig till Bockholmen Hav & Restaurang belägen i Stockholms innerskärgård. Supermysigt, bra mat och fin fint middagssällskap av Cina och André.
Till förrätt beställde jag in en av mina absoluta favoriträtter, Pilgrimsmusslor som serverades med grillad märg, blomkålskräm & sötsyrlig vitkål. Så himla gott! Till varmrätt blev det Confiterat anklår med sötpotatispuré, sås på rostat anka, picklade senapskorn,
gul morot & sotad färsk knippelök. Vilken trevlig kväll, hit kommer vi tillbaks!
Ha en fin dag!
Nathalie Bergström
Chefredaktör Mygate Magazine & VD Bergström Public Relations
Följ mig gärna på instagram @bergstrompr @mygatemagazine