
Mat & Dryck
Blåbärsparfait
Ingredienser
Receptet gäller för 12 bitar
- 5 äggulor
- 1 1⁄2 dl strösocker
- 2 1⁄2 dl Arla® vispgrädde
- 500 g Arla Köket Kesella® kvarg blåbär
- 200 g blandade färska bär
Gör så här:
Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden. Rör ner blåbärskvargen i äggsmeten. Vänd försiktigt ner grädden. Täck en rund form, ca 1 ½ liter med plastfolie. Häll ner smeten och täck med plastfolie. Frys minst 5 tim. Ställ parfaiten i kylen ca 1 tim innan servering. Servera med färska bär
Kommentarer
Tidigare Inlägg
Shopping i Berlin – tips till de bästa guldkornen
Nästa Inlägg
Biffens bästa vän!
mygatemagazine


Spänning och smaksensationer i...
4 år sedan

En ny tillfällig besökare...
5 år sedan

Ginger Joe Pear –...
5 år sedan