
Majs Keller – Matinspiratör
Berns Bistro & Bar
Tidigare i veckan avnjöt vi en härlig sommarlunch under ett härlig parasoll.
För första gången testades tunn och spröd pizzavariant med ursprung i Alsace. Fyllning på crème fraiche, franska ostar, vitlök, senap och kapris som alltid ingår. Utsökt.
Vi åt:
Thon noir et oeufs d’ablette
Sotad tonfisk & löjrom
Lardons er oignons caramélisés
Bacon och karameliserad lök
Och:
NOS CLASSIQUES
Moules marinière
Vinkokta blåmusslor, pommes frites, aioli
Tillsammans med ett gott rosévin och en iskall Circus. Fantastiskt trevligt och mycket gott samt härlig inredning på bekvämlighetsfoajéen.
Trevlig helg!
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
redaktionen@mygatemagazine.se
Följ Majs här för fler recept och matinspiration
Berns berns bistro bar lunch majs keller majs keller matinspiratör Mat matinspiratör Mygate Magazine sommar
Oscar Zia släpper den nya singeln “I want you”
Ångbåtsbryggan – En härlig lunch på Strandvägen!
mygatemagazine


Skinny Ginger -fräsch &...

Kladdkaka med fudge- och...
