
Mat & Dryck
Alla vägar bär till Hälsingland
Alla vägar bär av till vackra landskapet Hälsingland då det vankas traditionellt julbord i världsklass. Det är ett dignande julbord fyllt med julens läckerheter och det bjuds på nyskapande matlagning på högsta restaurangnivå. Det är värt en resa eller en omväg för att få en helhetsupplevelse.
Växbo är i för sig en liten by som känns som en miniresort som lockar till sig turister från hela världen oavsett årstid men julen är lite speciell. Skulle vi bo i närheten och ha tillgång till häst och vagn så skulle vi ta droskan ner, precis som förr och bara mysa.
För tionde året i rad serverar Växbo krog julbord som är lagat helt från grunden utan halvfabrikat och med de bästa svenska råvarorna. Deras egen glögg med tillbehör serveras vid kvarnleken på väg ner mot restaurangen. Området runt kvarndammen är upplyst, eldkorgen brinner och förhoppningsvis ligger snön och välkomnar alla våra gäster till ett av dom bästa julborden i länet. Utöver julbordet så ingår en hel meny med gourmeträtter som serveras direkt till bordet och du äter hur många rätter du vill. Pär Johansson Jonsing ser till att köket presterar intressant och mycket väl genomfört matlagning med produkter från närort vilket ger oss en helt ny dimension..
Bollnäs Kulturkrog
Bollnäs Kulturkrog serverar kulinariskt julbord och levererar nattklubb vid specifika datum med ingen mindre än DJ Lisa Linck. Lisa åker Sverige runt och huserar på dom största nattklubbarna. Under julen passar Lisa på att dra hem till sin hemstad Bollnäs och gör ett gästinhopp då och då. DJ-branschen är väldigt mansdominerad så det känns riktigt exklusivt att Bollnäs Kulturkrog nu får en välrenommerad och mycket omtyckt dj som vet vad som krävs.
Växbo Krog
Växbo 2924, SE-821 95 Bollnäs
0278 – 666 241
info@vaxbokrog.se
http://vaxbokrog.se
Bollnäs Kulturkrog
0278-666 185
info@bollnaskulturkrog.se
www.bollnaskulturkrog.se/
Majs Keller
Matinspiratör Mygate Magazine
Majs Keller delar med sig av restaurangtips, recenserar mat från olika restauranger och bjuder på smarriga recept. Majs Keller bokas även in och åker ut för att kunna dela med sig av unika och spännande upptåg med alltifrån matreportage, hotellbesök, vinprovningar, mässor, festivaler och andra underhållande nyheter som vi tycker ni kan ta del av.
Håll till godo!
Kontakta mig gärna på majs.keller@mygatemagazine.se