
Majs Keller – Matinspiratör
Restaurang Hantverket
Den 8:e augusti öppnades dörrarna till Restaurang Hantverket igen efter semestern. Till hösten blir det mer fokus i baren där det planeras jazzkvällar med liveband, DJ:s till After Work på fredagar och en uppdaterad barmeny.
– Det finns inget bättre än när höstmörket kommer och man får dricka drinkar i en härlig miljö med schysst musik säger Kenneth Hallström, driftchef för Restaurang Hantverket.
I våras öppnades portarna till nya Restaurang Hantverket på Sturegatan 15 med ett kök som fokuserar på nordiska smaker, omsorgsfullt utvalda råvaror och influenser från Europa. Både inredningen och matupplevelsen ska kännas äkta och genomarbetade – ett riktigt Hantverk helt enkelt.
Baren är en viktig del av upplevelsen på restaurangen. Här ligger fokus på det visuella och hantverksmässiga med mycket garnityrer som handskurna isbitar, brännmärkta citrusskal och även en hel del egen tillverkade produkter som bland annat Ginger Beer och Grenadine. Nu fortsätter man att leverera samma kvalité i baren men kommer att lägga större fokus på underhållningen under kvällarna med liveband och DJ:s som ska förhöja stämningen för gästerna i baren.
Restaurang Hantverket ingår i Stockholm Meeting Selection som driver nio hotell, slott och eventlokaler i Stockholmsområdet.