• REDAKTIONSBLOGGEN
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Hem
  • Kontakta oss
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

Kocken tipsar Linnea Johansson

Salad-in-a-jar av Linnea Johansson

2 år sedan mygatemagazine Artiklar, Kocken tipsar, Linnea Johansson, Mat/Dryck, Nyheter, Recept
Dela:

Salad_Jar1

 

”Salad-in-a-Jar” skräddarsys enkelt med dina favoritgrönsaker och vegetariska eller veganska produkter. Allt komponeras i en glasburk för enkel förvaring och som är smidig att ta med som lunchlåda.
Lager 1: Valfri dressing, mellan 1-4 msk beroende på salladens storlek,
t.ex. green goddess-dressingen nedan.
Lager 2: Hårdare grönsaker som morötter, paprika och kål. Sådant
som kan smaka gott om det får marinera ett tag.
Lager 3: Quinoa, pasta, ris eller dylikt
Lager 4: Mjukare grönsaker som avokado, tomat eller frukt
Lager 5: Nötter och frön
Lager 6: Valfria salladsblad
Lager 7: Hälsans Kök soja nuggets
Dressing: Mixa alla ingredienser i en mixer eller matberedare med
kniv. Smaka av med salt och peppar.
Servering: Ta ut soja nuggets och värm enligt instruktion. Sätt på
locket igen och skaka burken så att dressingen blandas med grönsakerna.
Ät direkt ur burken eller hälla upp på en tallrik. Dig in!

 

Green goddess-dressing
• 1 mogen avokado
• 3 msk vitvinsvinäger
• 3/4 dl olivolja
• 1/2 vitlöksklyfta, skalad och
hackad
• 1 msk agave
• 1 tsk citronsaft
• 3 msk hackad persilja
• 2 msk hackad dragon
• 3 msk hackad gräslök
• 1 schalottenlök, skalad och
hackad
• salt och peppa

Mer om Linnea:

Kändiskock, matkreatör, festfixare, kokboksförfattare och matskribent. Den mångfacetterade göteborgsfödda Brooklynbon har blivit en internationell matprofil och syns på tv och i tidningar, både i USA och Sverige. Hon har lagat mat både i Nyhetsmorgon och The Today Show och festfixat Grammisgalan. Linnea brinner för trendig, enkel och hälsosam matlagning, alltid med en skandinavisk touch. Nu bloggar hon främst på Elle mat & vin och fyller sitt instagramflöde med hälsosamma, goda och trendiga recept.

Mer om Hälsans Kök:

Hälsans Kök har producerat välsmakande vegetariska rätter i mer än 46 år. Hela tiden med en passion för mat och med målet att förse sina konsumenter med nya och goda köttfria alternativ och erbjuder goda, lättlagade vegetariska rätter.

Kommentarer

dressing festfixare Hälsans Kök Kändiskock kocken tipsar kokboksförfattare Linnea Johansson Mat matkreatör matskribent Mygate Magazine mygatemagazinematochdryck recept Salad-in-a-jar vegetarisk vegetariskt vego

Tidigare Inlägg

Trec Nutrition del 1 – kvalité & produkttest av Sör James

Nästa Inlägg

Matcha rätt vin till sommarens grill – Jens Dolk tipsar!

mygatemagazine

Sverigepremiär för Torre della...

4 år sedan

CHILI – HET SMAKSÄTTARE

3 år sedan

Experimentlusta och nya musikaliska...

4 år sedan

HOTELL TRANSYLVANIEN 2

4 år sedan






Ladda mer...Följ oss på instagram

Annons


Annons

Den ultimata tredagars-guiden...

14 timmar sedan

Ansjovisrulle med smörstekt...

14 timmar sedan

7 unika hotellupplevelser som...

2 dagar sedan

Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok

14 timmar sedan
En weekend i Bangkok, Asiens New York, är ett måste för de som letar efter Michelin-restauranger, fantastisk street food, spektakulär shopping och kulturella evenemang i världsklass. Den thailändska huvudstaden är en hisnande urban upplevelse där gammalt möter nytt och...

7 unika hotellupplevelser som gör dig...

2 dagar sedan

Resenärens förväntningar på resan kan variera, det kan handla om såväl...

5.8 Undersea Restaurant på Maldiverna...

6 dagar sedan

Med fisk till middag – på undervattensrestaurang Hundra...

SO/ öppnar lyxhotell i Havanna –...

1 vecka sedan

Lagom till Havannas 500-årsjubileum gör Accor en storstilad premiär i den...

Senaste inlägg

  • Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok
  • Ansjovisrulle med smörstekt lök
  • 7 unika hotellupplevelser som gör dig ett med naturen
  • LYXIG CHOKLADTRYFFEL
  • ​Borgogno Barolo Classico 2015 – ny årgång!

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2019. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations