Falukorvar, strategiska planer, champagne, nytt kontor, påskägg, bröllop, kaniner och mer champagne. Summering av veckan som varit!
Jag denna vecka lik de flesta andra har varit ganska fullspäckad.
Veckan började med en storrensning och städning av kontoret då de nya möblerna anlände.
Såkallad “före” bilden, dock mitt i röran och flyttkaoset.
Såkallade “efter”bilden dock kanske inte helt klara… Får komma fler bilder senare…
Dessutom fylldes kontoret med påskägg och diverse presenter till personalen i dagarna.
I tisdags var jag på en så intressant föreläsning om affärsstrategier när Stockholms handelskammare bjöd in till frukost (mer om det här)
Testade en kommande dessert som ska sättas upp på menyn på Källhagen, en timjandessert, så god.
Hade en blindtest med vinrådet på de bästa rosevinerna, vinnaren sätts upp på vinlistan och serveras hela sommaren på Källhagen. Skål på det!
Fick ihop en dunderkur i form av en juice jag gjorde i veckan, nu är jag piggare och här hittar du receptet. Ingefära med mera!
I och med att nya exklusiva bänken äntligen levererades så gjorde jag om layouten på Källhagens frukost.
En redig marmorskiva med kyl är på plats i stora matsalen, faktiskt jag som varit med och ritat den.
Vad är viktigast för dig på en hotellfrukost?
Så till torsdagen då delade vi ut påskägg till alla i personalen på plats, sen var det dags att ge presenter till bland annat en av våra kallskänkor som ska gå på mammaledighet. Men också så slutar en kollega sedan 12 hela år hos oss för ett fantastisk inspirerande nytt arbete på Scan, så vad får man då för presenter efter 12år? En guldklocka? Ett diplom?
Nej, så jobbar inte vi. Alla vi kollegor gav en härlig och förhoppningsvis välbehövd snöslunga, otippat! Ironiskt nog gömdes den i ett av våra nya förråd i källaren som bara används av vår vaktmästare, lägligt nog hade han noterat att dörren var olåst och inför denna långhelg därmed låst innan avgång, tre nycklar finns ingen av dem på plats vid avtackning hahha men det löste sig till slut, så kan det gå när man låter killarna hålla i vissa detaljer ?
Så till andra presenten från oss alla på företaget så blev det en härligt ihoppackad korg fylld med Scans falukorv, Scans lökkorv, Mamma Scans köttbullar(som sagt han ska börja jobba på Scan) men också blommor, en megastor chokladask och slutligen en Dom Perignon 2006. Den pavan är inte till att underskatta, skål!
Svårt att se på dessa suddiga bilder hur stor korgen verkligen var. Till detta skålades vi så klart i Bollinger Special Cuvee …och Cola Light såklart.
Fick prova en redigt annorlunda tårta mango och kokos, annorlunda och gott!
Så här glad kan man bli av ett påskägg, tårta och champagne, min kollega Stephanie, nästa lite för glad(?)
Hann inse att Ralph tycker det är sjukt kul att städa….på andra ställen än hemma förståss!
David Hellenius nya tv-serie “Finaste Familjen” hade premiär i fredags, kan erkänna att jag satt som klistrad framför tv och inväntade resultatet efter deras inspelning hos oss på Källhagen.
Hans favoritställe är alltså min arbetsplats det ni.?
Längtar till våren då det är dags för all blomster och sommarmöbler att komma på plats.
Vårt nya miljonkök gör sig riktigt bra på bild!
Och Lördagens påskafton börjades med ett förmiddagsbröllop i Vaxholm, mer om det senare.
Sen hann vi med lite klassiskt påskfirande på Värmdö.
veckan har gått snabbt men jag har hunnit med en hel del den saken är klar.
Idag chillar vi en stund, sen dags för en brunch och en promenad på stan i solen. Ha en fin påskdag jag checkar ut för en stund.