Coctailkväll med Boulard och en helt vanlig arbetsdag
Igår var det åter dags för lite festligheter på eftermiddagen. Så efter en lång dag som hemmamamma, efter mycket lek, gos, mer lek, storhandling på Ica Maxi och middagstillagning. Så var det dags för en calvadosprovning på Kåken, Regeringsgatan 66 i Stockholm. Kåken är alltså nattklubben som är en del av Restaurang Niklas som drivs av stjärnkocken Niklas Ekstedt.
Nästan längst in i restaurangen finns denna lilla gömda håla som kallas för Kåken.
Hur som helst var det Boulard Calvados som bjöd in till en liten coctailafton.
Det blandades drinkar och bjöds på recept, tilltugg och snittar fanns givetvis att tillgå, allt från minipizza med svamp (min favorit) till lax och mini veg.biffar.
Boulard grundades 1825 av Pierre-Auguste Boulard och drivs idag av den femte generationen alltså Vincent Boulard som var på plats med oss igår kväll pch berättade allt värt att veta gällande tillverkning, lagring med mera.
Ledsen för dålig bildkvalité men det var väldigt mörkt i lokalen.
Fastnade för denna coola vägg innan jag gick hem för kvällen.
Hur som helst idag är det en ny dag och därmed arbetsdag för mig. Dags att knega på.
Ha en fin dag så hörs vi senare.