• REDAKTIONSBLOGGEN
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Hem
  • Kontakta oss
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

PONTUS FRITHIOF LYFTER NYA STJÄRNOR PÅ HÖSTENS SCEN

3 år sedan mygatemagazine Artiklar, Event/Kultur, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter
Dela:

pontus

Den 22 augusti är det dags för säsongspremiär av The Dinner Club – Pontus Frithiofs
initiativ för att lyfta morgondagens kockar. På höstens scen står åtta lovande, oetablerade
kockar som kommer att bjuda på innovativ matlagning med personlig prägel. Evenemanget
arrangeras två gånger i månaden i The Kitchen på Atelier 23, i DN-skrapan, och är öppen
för alla som vill prova talangernas middagsmenyer.

Efter vårens succé med The Dinner Club bjuder krögaren och entreprenören Pontus Frithiof och köksmästare
Andreas Edlund återigen in ett nytt gäng blivande stjärnkockar som får ta över köket och gästspela två gånger i
månaden. Gästerna bjuds på en intim, trevlig kväll där kocken berättar om sig själv, sin bakgrund och sätter sin
signatur på menyn och antalet rätter.

– Vi har otroligt många nya kocktalanger i Sverige och ambitionen är att lyfta dem. The Dinner Club ger dem
en egen scen för en kväll, där de får visa sina färdigheter, prova nya djärva kombinationer samtidigt som våra
gäster får minnesvärda upplevelser, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare.

Säsongspremiär den 22 augusti 2016 klockan 18.00.

22 augusti, Hampus Risberg, Commis Team Sweden Bocuse D’or 2017
12 september, Oelsya Kulyk, Chef de partie på femstjärnigt hotell.
26 september, Joakim Larsson, Haymarket
10 oktober, Nassim Ridha, Görvälns Slott
24 oktober, Sofia Åberg, Fotografiska Restaurang
31 oktober, Christoffer Sköld, Aveqia
7 november, Fabian Olli Johanson, Noga Matstudio
28 november, Desirée Jaks, Agrikultur

– Vi är mycket nöjda med höstens gästspelare. Det är en spännande och bra mix i gruppen, där alla känns
mycket ödmjuka och laddade inför höstens middagsevent, säger Andreas Edlund, köksmästare Pontus
Catering och The Dinner Club.
The Kitchen är en mindre matsal med tillhörande kök för uppläggning och servering av mat och som tar emot
upp till 24 gäster vid Community Tables. Middagsmenyn kostar 500 kronor per person och inkluderar dryck.

Kommentarer

Community Tables dryck kock kocktalanger Mat middag Mygate Magazine Pontus Catering pontus frithiof The Dinner Club The Kitchen

Tidigare Inlägg

Veckans konserter på Grönan V.25-26

Nästa Inlägg

Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport

mygatemagazine

Prisbelönt fransk gin lanseras...

3 månader sedan

Starta dagen med ett...

3 år sedan

Nu släpper Broken Door...

4 år sedan

Idag 5 juni firar...

5 år sedan






Ladda mer...Följ oss på instagram

Annons


Annons

Den ultimata tredagars-guiden...

18 timmar sedan

Ansjovisrulle med smörstekt...

18 timmar sedan

7 unika hotellupplevelser som...

2 dagar sedan

Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok

18 timmar sedan
En weekend i Bangkok, Asiens New York, är ett måste för de som letar efter Michelin-restauranger, fantastisk street food, spektakulär shopping och kulturella evenemang i världsklass. Den thailändska huvudstaden är en hisnande urban upplevelse där gammalt möter nytt och...

7 unika hotellupplevelser som gör dig...

2 dagar sedan

Resenärens förväntningar på resan kan variera, det kan handla om såväl...

5.8 Undersea Restaurant på Maldiverna...

6 dagar sedan

Med fisk till middag – på undervattensrestaurang Hundra...

SO/ öppnar lyxhotell i Havanna –...

1 vecka sedan

Lagom till Havannas 500-årsjubileum gör Accor en storstilad premiär i den...

Senaste inlägg

  • Den ultimata tredagars-guiden till Bangkok
  • Ansjovisrulle med smörstekt lök
  • 7 unika hotellupplevelser som gör dig ett med naturen
  • LYXIG CHOKLADTRYFFEL
  • ​Borgogno Barolo Classico 2015 – ny årgång!

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2019. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations