• REDAKTIONSBLOGGEN
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Hem
  • Kontakta oss
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

In Flames Tonic

8 månader sedan mygatemagazine Artiklar, Drinktipset, Mat/Dryck, Mygate Magazine, Nyheter, Peter Bedoire - Mat
Dela:

När det svenska metalbandet In Flames lanserar en ekologisk tonic som ska matcha deras IKON No.13 Gin så är i alla fall jag tvungen att testa.


Har dom lyckats?
Tonicen saknar den sötma man är van vid och gör sig därför, i min mening, inte riktigt lämpad att drickas som läsk, men som alkoholfritt vuxenalternativ är den perfekt!

Istället har den en tydlig ton av apelsinskal som tillför en naturlig bitterhet, så det var inte utan spänning jag blandade den med bandets egna gin. Smaken av de två vätskorna gängade som kuggarna i två kugghjul och landade i perfekt symbios på tungan, där den framträdande bitterheten ersatts av en angenäm lenhet. Musikerna i bandet In Flames och jag kanske inte delar musiksmak, men smaken för Gin & Tonic delar vi!
Den 9 april firas den internationella Gin- & Tonic-dagen världen över – i den tidiga vårsolen kommer i alla fall jag att avnjuta en In Flames GT med apelsinskal och en kvist färsk rosmarin.

Tips: Då In Flames tonic innehåller smak av apelsinskal så passar den bättre med just apelsin än citron – skär av en bit av det yttersta skalet från apelsinen med hjälp av en vanlig potatisskalare, se till att inte få med det vita i skalet, pressa ur oljan i skalet och smörj sedan kanten och insidan av glaset. Låt skalet ligga kvar i glaset.

Peter Bedoire
Mat- och Dryckesredaktör Mygate Magazine, Restaurangchef på Fazer Food & Co

DSC_0264.JPG
Kommentarer

drink drinktipset ekologisk ekologiskt Fazer Food & Co gin IKON No.13 Gin In Flames Tonic Mygate Magazine mygatemagazinematochdryck peter bedoire tonic

Tidigare Inlägg

Upptäck Dominikanska Republiken

Nästa Inlägg

Sötsalt chokladkolapaj av Pernilla Wahlgren

mygatemagazine

Många svenskar reser för...

2 år sedan

Bokrelease: Mitt liv som...

4 år sedan

Veckans konserter på Grönan...

3 år sedan

Petter Stordalen och Altor...

1 månad sedan






Ladda mer...Följ oss på instagram

Annons


Annons

Idag lanseras Raats Dolomite...

2 dagar sedan

SO/ öppnar lyxhotell i...

3 dagar sedan

LAMMPIZZA MED CHEDDAROST OCH...

3 dagar sedan

SO/ öppnar lyxhotell i Havanna – presenterar ny nivå av lyx i staden

3 dagar sedan
Lagom till Havannas 500-årsjubileum gör Accor en storstilad premiär i den kubanska huvudstaden. Lyxhotellet SO/ Paseo del Prado La Habana slår upp portarna i ett av stadens mest ikoniska kvarter och blir därmed varumärkets första hotell på de amerikanska kontinenterna....

Norges bästa (och godaste)...

4 dagar sedan

Övernatta i ett pepparkakshus, smaka norsk julmat och botanisera på...

Puerto Rico – hjärtat av Karibien...

1 vecka sedan

Förutom vackra stränder och azurblått vatten, erbjuder Puerto Rico en...

Glamourös camping – en...

1 vecka sedan

Lyxiga resor behöver inte innebära femstjärniga hotell. Istället kan man...

Senaste inlägg

  • Idag lanseras Raats Dolomite 2017
  • SO/ öppnar lyxhotell i Havanna – presenterar ny nivå av lyx i staden
  • LAMMPIZZA MED CHEDDAROST OCH PICKLAD LÖK AV CHRISTIAN HELLBERG
  • Bästa kockarna i Sverige – om kockarna själva får rösta
  • Norges bästa (och godaste) julupplevelser

Mygate Magazine

Presskontakt:
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine c/o Bergström PR Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2019. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations