• Redaktionsbloggen – Nathalie Bergström
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Kontakta oss
  • Hem
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • AGNES OLIVIA ERIKSSON
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • ANETTE ROSVALL
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

Freestyleåkaren Jon Olsson gör hamburgare för Max

3 år sedan mygm_admin Artiklar, Nyheter 0
Dela:

 

max-jon-olsson

Freestyleåkaren Jon Olsson har tagit fram en egen hamburgare för Max inför tävlingen Jon Olsson Invitational. Hamburgaren kommer att serveras under en begränsad tid och på några utvalda restauranger.

Inför Big Air-tävlingen Jon Olsson Invitational i Åre har Jon Olsson själv tagit fram en hamburgare för Max. Hamburgaren som har fått namnet JOI-målet innehåller GI-bröd, jalapeños, rödlök, sallad, cheddarost, 160 gram svenskt nötkött och Max Originaldressing. Jon Olsson har också designat hamburgarens omslagspapper som självklart går i hans klassiska kamouflagemönster.

– Jag älskar hamburgare så det är kul att få ta fram en egen. Det känns också bra att ta samarbetet med Max vidare. Jag reser jorden runt så för mig är det superlyxigt att ta en svensk hamburgare det första jag gör när jag landat på Arlanda. Sedan måste jag säga att min burgare är riktigt god och jag tror att gästerna kommer att gilla den, säger Jon Olsson.

Den populära och prestigefyllda tävlingen Jon Olsson Invitational går av stapeln i Åre den 17-18 april för 11:e året i rad.

– Vi tycker att tävlingen är ett jättebra initiativ som involverar unga vintersportsutövare. Jon Olsson är en klar förebild och vi är stolta över samarbetet och att kunna göra något extra på restaurangerna under tävlingsperioden, säger Jimmy Weinhandl, Lokal marknadsansvarig på Max.

Den som vill testa JOI-målet får passa på. Det serveras nämligen endast under en begränsad period mellan den 7-26 april och går bara att beställa på Max restauranger i Åre, Östersund, Bollnäs, Borlänge, Sundsvall och Falun. I JOI-målet ingår förutom hamburgaren valfritt tillbehör och dryck.

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja. Sedan starten 1968 har 114 restauranger öppnats, varav tre i Norge, en i Danmark, en i Al Ain, fyra i Abu Dhabi och fem i Dubai. Max vision är att bli världens bästa hamburgerkedja. Vägen dit är att vara ett företag som gör gott. Det gäller hamburgarna som ständigt vinner smaktester, men lika mycket det samhälle där företaget verkar. Menyn har både nyckelhålsmärkta måltider och GI-burgare. Hela verksamheten, från bondens gård till gästens bord, klimatkompenseras till +100 % genom trädplantering i Afrika och all mat är märkt efter hur mycket koldioxid den släpper ut. Hållbarhetsarbetet handlar även om att ta till vara på mänskliga resurser, och Max arbetar aktivt med att öka mångfalden bland sina anställda genom att systematiskt rekrytera personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Max har cirka 3 500 anställda och en omsättning på drygt 1 800  MKR under 2013. www.max.se

Kommentarer

dieter Hälsa Mat

Tidigare Inlägg

Petra Tungården lanserar glasögon med Specsavers

Nästa Inlägg

Paolo Roberto öppnar italiensk restaurang på Åhléns City

mygm_admin

Trollharens Fisk

3 år sedan

Barcelona sommarens hetaste storstad

2 år sedan

Satsa på en bra...

3 år sedan

JuztD dunkar igång EM-fezten...

2 år sedan

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Or
Login with Facebook
Notify of



wpDiscuz


Load More...
Följ oss på instagram

Annons


Annons

KALVSCHNITZEL MED SVARTKÅL...

1 dag sedan

Bildbomb – Max...

2 dagar sedan

Gastronomisk upplevelse på...

2 dagar sedan

Gastronomisk upplevelse på budgethotell i Barcelona

2 dagar sedan
Mitt i Barcelona med närhet till det välkända promenadstråket La Rambla, shopping, teater och andra sevärdheter ligger hotell Adagio. Budgethotellet är känt för sin tapasrestaurang Adagio Tapas och här kan man njuta av välsmakande rätter av hög kvalitet. Hotell Adagio...

Årets största nyheter i Dubai

3 dagar sedan

Ökenmetropolen Dubai är under konstant utveckling och 2018 är inget undantag....

Ving lanserar ett nytt hotellkoncept –...

4 dagar sedan

Nu lanserar Ving ännu ett hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig...

Vilken grekisk ö passar bäst för dig?

1 vecka sedan

Grekland har mellan 600 och 1 400 öar, lite beroende på hur man definierar...

Senaste inlägg

  • KALVSCHNITZEL MED SVARTKÅL OCH BRYNT SMÖR
  • Bildbomb – Max Alm-Norell Vernissage & dagens bubbel AW – Nathalie Bergström
  • Gastronomisk upplevelse på budgethotell i Barcelona
  • Salmalax med edamamebönor, forellrom, blomkålscrème och sirapsskorpa
  • HÄR ÄR DE NYA SINGELMAMMORNA I ENSAM MAMMA SÖKER

Mygate Magazine

Presskontakt
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine
Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2018. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations