• Redaktionsbloggen – Nathalie Bergström
  • Mat/Dryck
  • Resor
  • Kontakta oss
  • Hem
Mygate Magazine
  • HEM
  • NYHETER
  • REDAKTIONSBLOGGEN
  • MAT/DRYCK
    • KOCKEN TIPSAR
      • AGNES OLIVIA ERIKSSON
      • JIMMI ERIKSSON
      • CHRISTIAN HELLBERG
      • JESSICA FREJ
      • PERNILLA WAHLGREN
      • MATTIAS LARSSON
      • ANETTE ROSVALL
      • FILIP FASTEN
    • RECEPT
    • FREDRIK JONSSON MAT & DRYCK
    • JULBAK & JULMAT
    • MATPATRULLEN
    • MAJS KELLER – MATINSPIRATÖR
    • DRINKTIPSET
    • PETER BEDOIRE – MAT & DRYCK
  • NÖJE/LIVSSTIL
  • RESOR
    • RESEREPORTAGE & RESTIPS
  • TIPSA REDAKTIONEN
  • KONTAKTA OSS
  • Bloggare på Mygate Magazine

Dyrberg/Kern och Fyrklövern i unikt designsamarbet

2 år sedan mygatemagazine Artiklar, Mygate Magazine, Nöje/Livsstil, Nyheter
Dela:

b864f31a204eca4e_800x800ar

bb64f8257060c5f2_800x800ar

Det välkända smyckesvarumärket Dyrberg/Kern och porslinsföretaget Fyrklövern presenterar stolt ett unikt samarbete vilket lanseras i augusti. Enligt designerduon, Gitte Dyrberg och Henning Kern, har de ”länge drömt om att förena Dyrberg/Kerns smycken med det dukade bordet” . Tillsammans med Fyrklövern har de skapat Diamond , en exklusiv serviskollektion inspirerad av den vita diamantens sofistikerade slipningar och tidlösa skönhet. Diamond är servisen som får ditt dukade bord att gnistra som en juvel. Servisen är lyxig, har ett internationellt modernt formspråk med en känsla av klassisk dansk design där funktion och estetik går hand i hand.

Utvalda delar i kollektionen är handmålade med äkta guld för en förhöjd känsla av lyx. Tallrikarna och skålarna i Diamond Grey Collection efterliknar diamantens fascinerande ljusskiftningar med dess pärlemorskimrande mönster i sobra grå toner och med detaljer i äkta guld. I den exklusiva Diamond Golden Collection bestående av ljuslyktor, skålar, vaser och kuverttallrikar i finaste fältspatporslin har servisen dekorerats med guld i 18 K. De italienska kvalitetsbesticken Diamond Golden Cutlery i rostfritt stål 18/10 är guldpläterade för en fulländad dukning. Inslagen av guld blir en varm accent till det vita porslinet vilket förhöjer både matupplevelsen och dukningen.

Med inspiration tagen från 1920-talets ”The Great Gatsby” ger glaskollektionen Diamond Crystal Collection en känsla av elegans och flärd. Den rymliga champagnekupan samt vin- och vattenglasen i kristall harmonierar väl med porslinets diamantmönster. Servisens olika kollektioner och designuttryck gör det möjligt att duka personligt samt att kombinera porslin, glas och bestick i det oändliga. I det generösa sortimentet finns allt för livets festliga tillfällen; från den värdefulla middagen med familj och vänner till den pampiga nyårsfesten. Diamonds for your table!

Kommentarer

bestick diamond dukning dyrberg kern Fyrklövern Gitte Dyrberg Glas Henning Kern Porslin Servis

Tidigare Inlägg

Eat & Meet börjar med bordsservering

Nästa Inlägg

Veckans konserter på Grönan V.36-37

mygatemagazine

Päron i solen –...

2 år sedan

Kanonholmen Seafood av Majs...

2 år sedan

Ex on the Beach...

2 år sedan

Fira far med goda...

5 månader sedan
wpDiscuz


Load More...
Följ oss på instagram

Annons


Annons

Rökt laxburgare med krispig...

16 timmar sedan

Ving lanserar ett nytt...

19 timmar sedan

GRILLAD TONFISK MED AVOKADO-...

2 dagar sedan

Ving lanserar ett nytt hotellkoncept – Cook´s Club

19 timmar sedan
Nu lanserar Ving ännu ett hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig till dagens moderna resenärer där design, mat och dryck står i fokus. Det första hotellet öppnar 1 juni och ligger i Hersonissos, på Kreta. Under det kommande året finns planer på att öppna...

Vilken grekisk ö passar bäst för dig?

5 dagar sedan

Grekland har mellan 600 och 1 400 öar, lite beroende på hur man definierar...

Ving-gästernas tio favorithotell till...

6 dagar sedan

Hotellet blir en allt viktigare del av semesterupplevelsen och trenden är...

6 magiska stränder i Karibien

1 vecka sedan

Karibiens vackraste stränder – 6 tips på magiska stränder i...

Senaste inlägg

  • Rökt laxburgare med krispig kål av Anders Tegnér
  • Ving lanserar ett nytt hotellkoncept – Cook´s Club
  • GRILLAD TONFISK MED AVOKADO- OCH CHILIKRÄM AV CHRISTIAN HELLBERG
  • Idag bjuder jag på en Stäksholmsdrink på bryggan – Nathalie Bergström
  • LÖKFLARN MED SIDFLÄSK OCH JORDÄRTSKOCKOR

Mygate Magazine

Presskontakt
Nathalie Bergström: 073-316 00 37
Mygate Magazine
Torstenssonsgatan 4
114 56 Stockholm

Sociala Medier

Copyright (c) 2018. Mygate Magazine.
Producerad av Bergström Public Relations